WDH - CLJ

Găsește zboruri ieftine din Windhoek în Cluj-Napoca

1 adult
Economic
Lu 30/10
Lu 6/11
De ce să alegi KAYAK

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să rezervi zborurile din Hosea Kutako Intl către Cluj-Napoca

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Hosea Kutako Intl către Cluj-Napoca based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Windhoek din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Cluj-Napocacătre Windhoek elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Windhoek în Cluj-Napoca

 • Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Windhoek în Cluj-Napoca?

  Dacă vrei să găsești cel mai bun preț atunci când zbori din Windhoek în Cluj-Napoca, ai putea lua în calcul să pleci într-o sâmbătă, evitând zilele de sâmbătă. Pentru întoarcerea în Windhoek, vei găsi cele mai bune prețuri în zilele de sâmbătă și cele mai scumpe, în cele de sâmbătă.

 • Ce companii aeriene au zboruri directe între Windhoek și Cluj-Napoca?

  Nu există zboruri directe între Windhoek și Cluj-Napoca.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Windhoek în Cluj-Napoca?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Windhoek către Cluj-Napoca?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Windhoek către Cluj-Napoca.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Windhoek în Cluj-Napoca în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Windhoek către Cluj-Napoca este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Windhoek către Cluj-Napoca?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Cluj-Napoca și înapoi, în Windhoek, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Windhoek în Cluj-Napoca?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Windhoek în Cluj-Napoca, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine din Windhoek către Cluj-Napoca

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
12428 kmWDH-CLJ

Caută după escale

Zboruri Windhoek - Cluj-Napoca

Oferte zboruri dus-întors:

Cluj-Napoca - Windhoek

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: