Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene
Oferte

Găsiți zboruri ieftine de la Belgia către Bucureşti Henri Coandă începând cu 35 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Henri Coandă cu plecare pe 4/6. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Lu 17/6
Lu 24/6

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti Henri Coandă

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 41.904.688 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Henri Coandă Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este miercuri, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 141 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este vineri, iar prețurile sunt în medie de 235 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este ianuarie, când biletele costă, în medie, 50 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și iulie, când costul mediu al biletelor din Belgia este 241 € și, respectiv, 231 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este ianuarie, cu un preț mediu de 66 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, seara, când zborurile costă, în medie, 171 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, seara, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 226 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi doar dus la 70 €, dus-întors la 126 €; din Aeroportul Bruxelles-National doar dus la 122 €; dus-întors la 166 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 0 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 87 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene zboară în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Multe companii aeriene zboară în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, dar cele mai frecvente sunt Wizz Air Malta, Ryanair și TAROM. Vezi numărul de zboruri săptămânale din partea companiilor populare care zboară în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

Cât durează zborul către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cea mai populară rută către Bucureşti pe KAYAK este din Bruxelles, care durează 2h 35m.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează zilnic?

Există în jur de 20 zboruri zilnice directe Belgia către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai multe zboruri pleacă noaptea, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 32% dintre zboruri pleacă noaptea.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 135 zboruri directe Belgiacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cea mai frecventă zi pentru plecări este vineri, cu 18% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În schimb, poți găsi 26 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Aeroportul Bruxelles-National.

How many cities have direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Din Belgia, there are direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă from 1 city. This city is Aeroportul Bruxelles-National and there are 26 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

noiembrie

Sezon de vârf

iulie

Cel mai ieftin zbor

35 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 13%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 62%.
Zbor din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti

Întrebări frecvente - rezervarea zborurilor către Bucureşti Henri Coandă

 • Cât de departe este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de centrul din Bucureşti?

  Între centrul orașului Bucureşti și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă sunt 16 km.

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 162 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 20 € și a plecat din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti Henri Coandă?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti Henri Coandă.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti Henri Coandă în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor către Bucureşti Henri Coandă este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către Bucureşti Henri Coandă?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti Henri Coandă și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti Henri Coandă?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori în Bucureşti Henri Coandă, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Bucureşti Henri Coandă

 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Bucureşti Henri Coandă.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti Henri Coandă?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Henri Coandă, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Belgia - Bucureşti Henri Coandă

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +41 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Belgia

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +41 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Belgia către Henri Coandă.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din Belgia către Bucureşti. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Henri Coandă? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 224 evaluări
7,6Echipaj
7,0Confort
6,6Mâncare
6,9Îmbarcare
6,2Divertisment
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Belgia către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
11/6Ma
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
13/6Jo
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
41 €
17/6Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
24/6Lu
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
42 €
17/6Lu
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
21/6Vi
DirectRyanair
2h 55mOTP-CRL
48 €
5/6Mi
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
9/6Du
DirectRyanair
2h 55mOTP-CRL
73 €
4/10Vi
DirectHiSky
2h 30mBRU-OTP
7/10Lu
DirectHiSky
2h 40mOTP-BRU
136 €
25/10Vi
DirectHiSky
2h 30mBRU-OTP
28/10Lu
DirectHiSky
2h 40mOTP-BRU
145 €
5/9Jo
DirectTAROM
2h 40mBRU-OTP
10/9Ma
DirectTAROM
2h 50mOTP-BRU
167 €
5/9Jo
DirectTAROM
2h 40mBRU-OTP
8/9Du
DirectTAROM
2h 50mOTP-BRU
185 €
13/7
1 EscalăLOT
17h 15mBRU-OTP
21/7Du
1 EscalăLOT
5h 00mOTP-BRU
277 €
28/6Vi
1 EscalăLOT
11h 55mBRU-OTP
30/6Du
1 EscalăLOT
5h 00mOTP-BRU
284 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
4/6Ma
1 EscalăWizz Air Malta
18h 55mCRL-OTP
35 €
29/5Mi
1 EscalăWizz Air Malta
5h 55mCRL-OTP
36 €
17/8
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
41 €
26/6Mi
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
47 €
24/7Mi
1 EscalăWizz Air
13h 30mBRU-OTP
75 €
3/7Mi
1 EscalăWizz Air
13h 30mBRU-OTP
76 €
16/8Vi
DirectTAROM
2h 40mBRU-OTP
105 €
27/5Lu
DirectHiSky
2h 30mBRU-OTP
122 €
3/6Lu
DirectHiSky
2h 30mBRU-OTP
122 €
1/7Lu
DirectTAROM
2h 40mBRU-OTP
128 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Henri Coandă

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
22/5Mi
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
25/5
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
76 €
23/5Jo
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
29/5Mi
mai multe opririWizz Air Malta
27h 40mOTP-CRL
77 €
23/5Jo
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
28/5Ma
mai multe opririWizz Air Malta
26h 25mOTP-CRL
79 €
23/5Jo
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
27/5Lu
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
91 €
23/5Jo
mai multe opriri
23h 30mCRL-OTP
29/5Mi
Direct
3h 00mOTP-CRL
156 €
23/5Jo
mai multe opriri
23h 30mCRL-OTP
28/5Ma
Direct
3h 00mOTP-CRL
159 €
23/5Jo
DirectTAROM
2h 40mBRU-OTP
29/5Mi
DirectTAROM
2h 50mOTP-BRU
200 €
22/5Mi
DirectTAROM
2h 40mBRU-OTP
23/5Jo
DirectTAROM
2h 50mOTP-BRU
256 €
20/5Lu
DirectHiSky
2h 30mBRU-OTP
24/5Vi
DirectHiSky
2h 40mOTP-BRU
262 €
21/5Ma
mai multe opririLOT
5h 00mBRU-OTP
21/5Ma
mai multe opririLOT
5h 10mOTP-BRU
563 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti Henri Coandă

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti Henri Coandă - Belgia

Clasa cabinei:

1.638 €
65 €