Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

Găsiți zboruri ieftine de la Bruxelles către Bucureşti începând cu 30 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Bruxellescătre Henri Coandă cu plecare pe 24/5. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
Mi 8/5
Mi 15/5

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bruxelles către Bucureşti.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bruxelles către Bucureşti.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 45.218.214 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte la zboruri ieftine din Bruxelles către Henri Coandă

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Bruxellescătre Henri Coandă care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
21:00 - 00:45CRL-OTP
2h 45mdirect
18:25 - 20:25OTP-CRL
3h 00mdirect
32 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Mi, 22 mai - Jo, 30 mai
21:00 - 00:45CRL-OTP
2h 45mdirect
18:25 - 20:25OTP-CRL
3h 00mdirect
33 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Mi, 22 mai - Jo, 30 mai
06:40 - 10:25CRL-OTP
2h 45mdirect
18:35 - 20:30OTP-CRL
2h 55mdirect
57 €Ryanair
Găsește oferta
Jo, 23 mai - Lu, 27 mai
08:00 - 11:45CRL-OTP
2h 45mdirect
18:35 - 20:30OTP-CRL
2h 55mdirect
58 €Ryanair
Găsește oferta
Vi, 24 mai - Lu, 27 mai
08:45 - 20:50CRL-OTP
11h 05m1 escală
06:15 - 08:15OTP-CRL
3h 00mdirect
Jo, 18 apr - Mi, 24 apr
16:45 - 20:30CRL-OTP
2h 45mdirect
19:00 - 08:05OTP-CRL
14h 05m1 escală
Sâ, 18 mai - Ma, 21 mai
19:40 - 23:20BRU-OTP
2h 40mdirect
07:55 - 09:45OTP-BRU
2h 50mdirect
160 €TAROM
Găsește oferta
Jo, 23 mai - Lu, 27 mai
19:40 - 23:20BRU-OTP
2h 40mdirect
16:50 - 18:40OTP-BRU
2h 50mdirect
166 €TAROM
Găsește oferta
Du, 12 mai - Jo, 16 mai
18:45 - 00:50BRU-OTP
5h 05m1 escală
06:00 - 10:20OTP-BRU
5h 20m1 escală
175 €Lufthansa
Găsește oferta
Ma, 23 apr - Ma, 30 apr
14:40 - 23:30BRU-OTP
7h 50m1 escală
06:00 - 10:20OTP-BRU
5h 20m1 escală
189 €Lufthansa
Găsește oferta
Sâ, 20 apr - Ma, 23 apr

Zboruri din Bruxellescătre Henri Coandă -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bruxellescătre Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Bruxellescătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Bruxellescătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Bruxellescătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă 24 €, între Aeroportul Bruxelles S. Charleroi și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 61 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bruxelles în Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bruxellescătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Bucureşti va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de miercuri și mai scump, într-o vineri. Pentru zborul de întoarcere în Bruxelles cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de marți, evitând zilele de vineri.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bruxellescătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bruxelles din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bruxellescătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este ianuarie, iar biletele costă în medie 29 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 259 € și 229 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Bruxellescătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Bruxelles elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Bruxellescătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 47 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bruxelles în Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
Cele mai bune oferte pentru un bilet doar dus, găsite de utilizatorii KAYAK în ultimele trei zile au fost cele cu Wizz Air Malta (30 €) și cu Ryanair (30 €). Cele mai ieftine pentru o călătorie dus-întors, pe de altă parte, au fost cu Wizz Air Malta (32 €) și cu Ryanair (57 €).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Bruxelles șiAeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Bruxelles către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.
Există 3 companii aeriene care operează zboruri directe din Bruxelles către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Acestea sunt Ryanair, TAROM și Wizz Air Malta. Cel mai ieftin preț dintre toate companiile aeriene care operează zboruri pe această rută a fost găsit cu Wizz Air Malta la 35 € pentru un zbor doar dus. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Ryanair.

Câte zboruri există între Bruxelles și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă zilnic?

În fiecare zi se operează între 3 și 4 zboruri directe, care decolează din Bruxelles și aterizează în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, cu o durată medie de zbor de 2h 43m. Cel mai comun moment de plecare este 08:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața. În fiecare săptămână, se operează 25 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este luni, când decolează 16% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de marți.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Bruxelles și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Bruxelles în Bucureşti?

Nu există zboruri directe listate pe KAYAK pentru această rută. Durata celui mai scurt zbor (cu escale) este de 2h 30m.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

30 €
Zbor din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti

Când să rezervi zborurile din Bruxelles către Henri Coandă

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bruxelles către Henri Coandă based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bruxelles în Bucureşti

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Bruxelles către Bucureşti?

  Bruxelles are 2 aeroporturi principale: Bruxelles-National și Bruxelles S. Charleroi. Bucureşti Henri Coandă este singurul aeroport din Bucureşti. În general, vei găsi cele mai ieftine oferte pentru zborurile care pleacă din Bruxelles S. Charleroi.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bruxelles în Bucureşti?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bruxelles în Bucureşti?

  SkyTeam, și Star Alliance sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Bruxelles și Bucureşti, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bruxelles către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bruxelles către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bruxelles în Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bruxelles către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bruxelles către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și înapoi, în Bruxelles, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bruxelles în Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bruxelles în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Bruxelles către Bucureşti Henri Coandă?

Află care companii aeriene zboară direct din Bruxelles către Henri Coandă, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bruxelles - Bucureşti Henri Coandă

luni

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

Ryanair,TAROM, +2 multe altele

marți

TAROM,Wizz Air Malta,airBaltic

TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

miercuri

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

Ryanair,TAROM, +2 multe altele

joi

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

Ryanair,TAROM, +2 multe altele

vineri

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

Ryanair,TAROM, +2 multe altele

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

Ryanair,TAROM, +2 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Bruxelles

luni

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta

Ryanair,TAROM, +1 multe altele

marți

TAROM,Wizz Air Malta

TAROM,Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta

Ryanair,TAROM, +1 multe altele

joi

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta

Ryanair,TAROM, +1 multe altele

vineri

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta

Ryanair,TAROM, +1 multe altele

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta

Ryanair,TAROM, +1 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Bruxelles către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bruxellescătre Bucureştigăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
24/5Vi
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
30 €
17/4Mi
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
30 €
16/4Ma
2 EscaleWizz Air
18h 45mCRL-OTP
76 €
23/8Vi
1 EscalăAir Serbia
16h 20mBRU-OTP
89 €
18/4Jo
1 Escală
11h 05mCRL-OTP
92 €
6/6Jo
3 Escale
19h 25mCRL-OTP
94 €
24/6Lu
1 EscalăWizz Air
13h 45mBRU-OTP
101 €
21/6Vi
1 EscalăAir Serbia
4h 35mBRU-OTP
110 €
17/5Vi
DirectTAROM
2h 40mBRU-OTP
119 €
15/5Mi
DirectTAROM
2h 40mBRU-OTP
122 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Bruxellescătre Henri Coandă.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bruxelles către Bucureşti that are departing in the next 10 days.
12/4Vi
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
16/4Ma
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
121 €
10/4Mi
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
1/5Mi
DirectRyanair
2h 55mOTP-CRL
128 €
10/4Mi
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
1/5Mi
DirectRyanair
2h 55mOTP-CRL
135 €
12/4Vi
Direct
2h 45mCRL-OTP
14/4Du
mai multe opriri
14h 55mOTP-CRL
224 €
12/4Vi
Direct
2h 45mCRL-OTP
14/4Du
mai multe opriri
14h 55mOTP-CRL
225 €
10/4Mi
DirectHiSky
2h 30mBRU-OTP
1/5Mi
DirectHiSky
2h 40mOTP-BRU
268 €
12/4Vi
mai multe opririSWISS
4h 50mBRU-OTP
15/4Lu
mai multe opririSWISS
19h 05mOTP-BRU
268 €
12/4Vi
mai multe opririAustrian Airlines
3h 55mBRU-OTP
15/4Lu
mai multe opririAustrian Airlines
17h 00mOTP-BRU
282 €
10/4Mi
DirectHiSky
2h 30mBRU-OTP
1/5Mi
DirectHiSky
2h 40mOTP-BRU
288 €
13/4
mai multe opririSWISS
18h 15mBRU-OTP
17/4Mi
mai multe opririSWISS
14h 50mOTP-BRU
289 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Bruxelles

Clasa cabinei: