Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

CRL - OTP

17 € Găsește zboruri ieftine din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Bruxelles S. Charleroicătre Henri Coandă cu plecare pe 20/8. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sâ 17/8
Sâ 24/8

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bruxelles către Bucureşti.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bruxelles către Bucureşti.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Bruxelles S. Charleroicătre Henri Coandă (CRL-OTP)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Bruxelles S. Charleroicătre Henri Coandă care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
21:30 - 01:15CRL-OTP
2h 45mdirect
06:55 - 08:55OTP-CRL
3h 00mdirect
39 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Lu, 9 sept - Vi, 13 sept
21:30 - 01:15CRL-OTP
2h 45mdirect
06:15 - 08:15OTP-CRL
3h 00mdirect
42 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Lu, 2 sept - Jo, 12 sept
06:30 - 10:15CRL-OTP
2h 45mdirect
10:40 - 12:35OTP-CRL
2h 55mdirect
67 €Ryanair
Găsește oferta
Du, 29 sept - Lu, 30 sept
06:30 - 10:15CRL-OTP
2h 45mdirect
18:55 - 20:55OTP-CRL
3h 00mdirect
Du, 29 sept - Lu, 30 sept
13:15 - 17:50CRL-OTP
27h 35m1 escală
18:50 - 12:20OTP-CRL
18h 30m1 escală
69 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Jo, 5 sept - Lu, 9 sept
17:20 - 17:50CRL-OTP
23h 30m1 escală
18:50 - 12:20OTP-CRL
18h 30m1 escală
70 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Jo, 5 sept - Lu, 9 sept
06:30 - 10:15CRL-OTP
2h 45mdirect
21:00 - 22:55OTP-CRL
2h 55mdirect
78 €Ryanair
Găsește oferta
Du, 1 sept - Ma, 3 sept
09:45 - 13:30CRL-OTP
2h 45mdirect
20:10 - 13:40OTP-CRL
18h 30m1 escală
Vi, 13 sept - Lu, 16 sept
14:55 - 16:05CRL-OTP
24h 10m1 escală
11:55 - 13:45OTP-CRL
26h 50m1 escală
135 €Wizz Air
Găsește oferta
Du, 1 sept - Ma, 3 sept
09:10 - 22:05CRL-OTP
11h 55m1 escală
22:40 - 13:10OTP-CRL
15h 30m1 escală
137 €Wizz Air
Găsește oferta
Vi, 23 aug - Vi, 30 aug

Zboruri din Bruxelles S. Charleroicătre Henri Coandă -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bruxelles S. Charleroicătre Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Bucureşti va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de miercuri și mai scump, într-o vineri. Pentru zborul de întoarcere în Bruxelles S. Charleroi cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de marți, evitând zilele de duminică.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bruxelles S. Charleroi din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este ianuarie, iar biletele costă în medie 81 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 274 € și 236 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 4 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 30 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele 72 de ore, cele mai bune oferte de zboruri dus întors din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti au fost cele cu Wizz Air Malta (39 €) și cu Ryanair (67 €). Wizz Air Malta oferă, însă, zboruri ieftine doar dus, la 17 €.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Aeroportul Bruxelles S. Charleroi șiAeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.
Există două companii aeriene care operează zboruri directe din Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă Acestea sunt Ryanair și Wizz Air Malta. Cea mai ieftină companie aeriană pentru această rută este Wizz Air Malta, iar cea mai bună ofertă găsită pentru un zbor doar dus este 39 €. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Ryanair.

Câte zboruri există între Aeroportul Bruxelles S. Charleroi și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă zilnic?

În fiecare zi se operează între 2 și 4 zboruri directe, care decolează din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi și aterizează în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, cu o durată medie de zbor de 2h 45m. Cel mai comun moment de plecare este 08:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața. În fiecare săptămână, se operează 19 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este luni, când decolează 21% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de marți.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Bruxelles S. Charleroi și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

Zborurile directe din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti durează, în general, 2h 45m. Distanța de zbor dintre cele două orașe este de 2.806 km.

La ce oră pleacă primul avion din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Aeroportul Bruxelles S. Charleroi la 06:30 și vor ateriza în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă la10:15.

La ce oră pleacă ultimul avion din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi decolează la 21:30 și aterizează la 01:15.

Bine de știut

În afara sezonului

noiembrie

Sezon de vârf

iulie

Cel mai ieftin zbor

17 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 41%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 46%.
Zbor din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti

Când să rezervi zborurile din Bruxelles S. Charleroi către Henri Coandă

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bruxelles S. Charleroi către Henri Coandă based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti este Airbus A321-100/200.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

  În fiecare zi, operează zboruri directe din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti.

 • Care este cea mai bună companie aeriană pentru zboruri din Bruxelles către Bucureşti, Wizz Air Malta sau Ryanair?

  Cele mai populare două companii aeriene printre utilizatorii KAYAK pentru zborurile din Bruxelles către Bucureşti sunt Wizz Air Malta și Ryanair. Cu un preț mediu pentru această rută de 183 € și un rating de 6,9, Wizz Air Malta este cea mai populară alegere. Ryanair este, de asemenea, o alegere excelentă pentru acest traseu, cu un preț mediu de 108 € și un rating de 6,8.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și înapoi, în Bruxelles S. Charleroi, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi KAYAK pentru a găsi un zbor ieftin din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 120 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 158 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti Henri Coandă?

Află care companii aeriene zboară direct din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bruxelles S. Charleroi - Bucureşti Henri Coandă

luni

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

vineri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Bruxelles S. Charleroi

luni

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

vineri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Bruxelles S. Charleroi către Henri Coandă.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Bruxelles către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Bruxelles S. Charleroi către Henri Coandă? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
6,9
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 256 evaluări
6,0Divertisment
6,7Îmbarcare
7,4Echipaj
6,8Confort
6,3Mâncare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Bruxelles către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bruxellescătre Bucureştigăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
20/8Ma
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
17 €
29/8Jo
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
18 €
16/9Lu
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
23 €
16/10Mi
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
26 €
21/8Mi
1 EscalăWizz Air
19h 50mCRL-OTP
47 €
18/9Mi
1 Escală
7h 35mCRL-OTP
50 €
28/8Mi
1 Escală
7h 35mCRL-OTP
54 €
23/8Vi
1 EscalăWizz Air
11h 55mCRL-OTP
56 €
12/8Lu
1 EscalăPegasus Airlines
27h 35mCRL-OTP
128 €
8/8Jo
1 EscalăPegasus Airlines
23h 30mCRL-OTP
130 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Bruxelles S. Charleroicătre Henri Coandă.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bruxelles către Bucureşti that are departing in the next 10 days.
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
24/7Mi
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
222 €
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
26/7Vi
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
226 €
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
29/7Lu
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
227 €
22/7Lu
Direct
2h 45mCRL-OTP
29/7Lu
mai multe opriri
21h 05mOTP-CRL
263 €
22/7Lu
Direct
2h 45mCRL-OTP
7/8Mi
mai multe opriri
17h 10mOTP-CRL
265 €
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
3/8
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
265 €
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
3/8
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
266 €
22/7Lu
mai multe opririPegasus Airlines
27h 35mCRL-OTP
26/7Vi
mai multe opririPegasus Airlines
22h 45mOTP-CRL
568 €
20/7
mai multe opririPegasus Airlines
27h 35mCRL-OTP
24/7Mi
mai multe opririPegasus Airlines
18h 30mOTP-CRL
608 €
20/7
mai multe opririPegasus Airlines
23h 20mCRL-OTP
24/7Mi
mai multe opririPegasus Airlines
18h 30mOTP-CRL
699 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Bruxelles S. Charleroi - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Bruxelles S. Charleroi

Clasa cabinei:

88 €