Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

33 € Găsește zboruri ieftine din Bruxelles către Iași

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Bruxellescătre Iași cu plecare pe 12/1. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Jo 15/8
Jo 22/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Iași

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bruxelles către Iași.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bruxelles către Iași.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.191.404 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte la zboruri ieftine din Bruxelles către Iași

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Bruxellescătre Iași care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
08:20 - 12:00CRL-IAS
2h 40mdirect
05:50 - 07:45IAS-CRL
2h 55mdirect
54 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Lu, 9 sept - Lu, 16 sept
08:20 - 12:00CRL-IAS
2h 40mdirect
05:50 - 07:45IAS-CRL
2h 55mdirect
57 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Jo, 12 sept - Mi, 18 sept
19:55 - 01:20BRU-IAS
4h 25m1 escală
16:00 - 09:05IAS-BRU
18h 05m1 escală
93 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Du, 1 sept - Lu, 9 sept
19:15 - 01:20BRU-IAS
5h 05m1 escală
16:00 - 17:10IAS-BRU
26h 10m1 escală
97 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Jo, 5 sept - Lu, 9 sept
17:10 - 11:50CRL-IAS
17h 40m1 escală
05:50 - 07:45IAS-CRL
2h 55mdirect
Jo, 5 sept - Lu, 9 sept
08:20 - 12:00CRL-IAS
2h 40mdirect
09:15 - 19:55IAS-CRL
11h 40m1 escală
Du, 1 sept - Ma, 10 sept
18:45 - 15:20BRU-IAS
19h 35m2 escale
16:00 - 10:20IAS-BRU
19h 20m2 escale
247 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 5 sept - Lu, 9 sept
07:00 - 15:20BRU-IAS
7h 20m2 escale
05:20 - 10:20IAS-BRU
6h 00m2 escale
254 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 10 oct - Lu, 14 oct
10:35 - 19:25BRU-IAS
7h 50m1 escală
19:50 - 18:40IAS-BRU
23h 50m1 escală
415 €TAROM
Găsește oferta
Lu, 12 aug - Lu, 26 aug
10:35 - 23:30BRU-IAS
11h 55m1 escală
05:25 - 18:40IAS-BRU
14h 15m1 escală
469 €TAROM
Găsește oferta
Lu, 5 aug - Vi, 9 aug

Zboruri din Bruxellescătre Iași -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bruxellescătre Iași pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Bruxellescătre Iași?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Bruxellescătre Iași.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Bruxellescătre Iași costă 68 €, între Aeroportul Bruxelles S. Charleroi și Iași. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 67 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bruxelles în Iași?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bruxellescătre Iași accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Iași va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de joi și mai scump, într-o luni. Pentru zborul de întoarcere în Bruxelles cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de luni, evitând zilele de sâmbătă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bruxellescătre Iași?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bruxelles din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bruxellescătre Iași este noiembrie, iar biletele costă în medie 45 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 300 € și 261 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Bruxellescătre Iași?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Iașicătre Bruxelles elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Bruxellescătre Iași, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 18 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bruxelles în Iași?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, Ryanair a oferit cea mai bună ofertă de zbor doar dus pentru această rută, la 33 €. Utilizatorii KAYAK au mai găsit zboruri Bruxelles - Iași, dus-întors, cu Wizz Air Malta (de la 54 €) și cu Austrian Airlines (de la 93 €).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Bruxelles șiIași?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Bruxelles către Iași.
Există două companii aeriene care operează zboruri directe din Bruxellescătre Iași Acestea sunt Ryanair și Wizz Air Malta. Cea mai ieftină companie aeriană pentru această rută este Ryanair, iar cea mai bună ofertă găsită pentru un zbor doar dus este 30 €. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Ryanair.

Câte zboruri există între Bruxelles și Iași zilnic?

În fiecare zi se operează între 1 și 2 zboruri directe, care decolează din Bruxelles și aterizează în Iași, cu o durată medie de zbor de 2h 40m. Cel mai comun moment de plecare este 06:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața. În fiecare săptămână, se operează 10 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este marți, când decolează 20% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de luni.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Bruxelles și Iași?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Bruxelles în Iași?

Nu există zboruri directe pentru această rută. Cea mai scurtă durată de zbor pentru a ajunge din Iași în Bruxelles este 2h 40m.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

33 €
Zbor din Bruxelles S. Charleroi către Iași

Când să rezervi zborurile din Bruxelles către Iași

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bruxelles către Iași based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bruxelles către Iași

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Bruxelles către Iași?

  În drumul spre Iași, vei zbura din unul din aceste Bruxelles aeroporturi: Bruxelles-National sau Bruxelles S. Charleroi. și vei ateriza pe Iaşi.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bruxelles către Iași?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bruxelles către Iași?

  Star Alliance, și SkyTeam sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Bruxelles și Iași, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bruxelles către Iași?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bruxelles către Iași.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bruxelles către Iași în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Iași din Bruxelles să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bruxelles către Iași?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Iași cu o companie aeriană și înapoi către Bruxelles cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bruxelles către Iași?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Iași din Bruxelles, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Bruxelles către Iaşi?

Află care companii aeriene zboară direct din Bruxelles către Iaşi, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bruxelles - Iaşi

luni

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Iaşi - Bruxelles

luni

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Bruxelles către Iași

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bruxellescătre Iașigăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
12/1Du
DirectRyanair
2h 40mCRL-IAS
33 €
20/8Ma
DirectWizz Air Malta
2h 40mCRL-IAS
35 €
29/8Jo
DirectWizz Air Malta
2h 40mCRL-IAS
36 €
18/10Vi
DirectWizz Air Malta
2h 40mCRL-IAS
39 €
17/9Ma
1 Escală
22h 45mCRL-IAS
61 €
19/9Jo
1 Escală
26h 10mCRL-IAS
63 €
28/8Mi
1 EscalăAustrian Airlines
4h 30mBRU-IAS
161 €
22/8Jo
1 EscalăTAROM
12h 10mBRU-IAS
206 €
23/7Ma
1 EscalăTAROM
12h 10mBRU-IAS
220 €
6/8Ma
1 EscalăAustrian Airlines
18h 25mBRU-IAS
228 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Bruxellescătre Iași.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bruxelles către Iași that are departing in the next 10 days.
18/7Jo
DirectWizz Air Malta
2h 40mCRL-IAS
23/7Ma
DirectWizz Air Malta
2h 55mIAS-CRL
330 €
18/7Jo
DirectWizz Air Malta
2h 40mCRL-IAS
21/7Du
DirectWizz Air Malta
2h 55mIAS-CRL
371 €
18/7Jo
Direct
2h 40mCRL-IAS
23/7Ma
mai multe opriri
11h 40mIAS-CRL
402 €
18/7Jo
Direct
2h 40mCRL-IAS
23/7Ma
mai multe opriri
18h 45mIAS-CRL
413 €
18/7Jo
mai multe opririAustrian Airlines
8h 45mBRU-IAS
23/7Ma
mai multe opririAustrian Airlines
4h 10mIAS-BRU
431 €
18/7Jo
Direct
2h 40mCRL-IAS
21/7Du
mai multe opriri
14h 05mIAS-CRL
448 €
18/7Jo
Direct
2h 40mCRL-IAS
21/7Du
mai multe opriri
20h 45mIAS-CRL
457 €
18/7Jo
mai multe opriri
14h 09mCRL-IAS
23/7Ma
mai multe opriri
25h 10mIAS-CRL
516 €
18/7Jo
mai multe opriri
12h 39mCRL-IAS
23/7Ma
mai multe opriri
18h 45mIAS-CRL
523 €
18/7Jo
mai multe opririAustrian Airlines
8h 45mBRU-IAS
21/7Du
mai multe opririAustrian Airlines
20h 05mIAS-BRU
530 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Iași

Oferte zboruri dus-întors:

Iași - Bruxelles

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: