Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

Găsește zboruri ieftine din Iași către Bruxelles începând cu 111 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Iașicătre Bruxelles cu plecare pe 29/5. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Ma 11/6
Ma 18/6

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bruxelles

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Iași către Bruxelles.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Iași către Bruxelles.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.369.914 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Iașicătre Bruxelles (IAS-BRU)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Iașicătre Bruxelles care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
05:20 - 14:05IAS-BRU
9h 45m1 escală
19:15 - 01:20BRU-IAS
5h 05m1 escală
160 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Mi, 16 oct - Du, 20 oct
16:00 - 23:25IAS-BRU
8h 25m1 escală
17:55 - 01:20BRU-IAS
6h 25m1 escală
171 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Jo, 26 sept - Ma, 1 oct
05:20 - 10:20IAS-BRU
6h 00m2 escale
14:50 - 01:20BRU-IAS
9h 30m1 escală
Mi, 16 oct - Du, 20 oct
16:00 - 19:10IAS-BRU
4h 10m1 escală
12:55 - 01:20BRU-IAS
11h 25m2 escale
Vi, 28 iun - Ma, 10 sept
09:15 - 18:40IAS-BRU
10h 25m1 escală
19:40 - 08:50BRU-IAS
12h 10m1 escală
212 €TAROM
Găsește oferta
Ma, 9 iul - Ma, 16 iul
19:50 - 18:40IAS-BRU
23h 50m1 escală
19:40 - 08:50BRU-IAS
12h 10m1 escală
223 €TAROM
Găsește oferta
Lu, 1 iul - Jo, 4 iul
16:00 - 17:25IAS-BRU
26h 25m2 escale
20:45 - 01:20BRU-IAS
27h 35m2 escale
268 €Lufthansa
Găsește oferta
Sâ, 5 oct - Mi, 9 oct
16:00 - 08:15IAS-BRU
17h 15m2 escale
14:40 - 01:20BRU-IAS
9h 40m2 escale
313 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 6 iun - Du, 9 iun
14:25 - 07:30IAS-BRU
18h 05m2 escale
06:10 - 23:30BRU-IAS
16h 20m2 escale
464 €KLM
Găsește oferta
Lu, 10 iun - Vi, 14 iun
14:25 - 22:15IAS-BRU
8h 50m2 escale
15:05 - 08:50BRU-IAS
16h 45m2 escale
573 €KLM
Găsește oferta
Lu, 1 iul - Mi, 31 iul

Zboruri din Iașicătre Bruxelles -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Iașicătre Bruxelles pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Iașicătre Bruxelles?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Iașicătre Bruxelles.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Iașicătre Bruxelles costă 20 €, între Iași și Aeroportul Bruxelles S. Charleroi. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 62 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Iași în Bruxelles?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Iașicătre Bruxelles accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Iași în Bruxelles, caută mai degrabă plecări în zilele de luni și evită-le pe cele în zilele de sâmbătă (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Bruxelles, duminică este cea mai ieftină zi, iar vineri, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Iașicătre Bruxelles?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Iași din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Iașicătre Bruxelles este noiembrie, iar biletele costă în medie 35 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 197 € și 149 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Iașicătre Bruxelles?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bruxellescătre Iași elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Iașicătre Bruxelles, ar trebui să rezervi cu 2săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 76 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Iași în Bruxelles?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
Cel mai ieftin zbor dus-întors din Iași în Bruxelles găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore a fost de 160 € (cu Austrian Airlines), urmat de 212 € (cu TAROM). Au mai fost găsite oferte pentru zboruri doar dus începând de la 152 € (cu Austrian Airlines) sau de la 185 € (cu Lufthansa).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Iași șiBruxelles?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Iași către Bruxelles.
Există două companii aeriene care operează zboruri directe din Iașicătre Bruxelles Acestea sunt Ryanair și Wizz Air Malta. Cea mai ieftină companie aeriană pentru această rută este Ryanair, iar cea mai bună ofertă găsită pentru un zbor doar dus este 27 €. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Wizz Air Malta.

Câte zboruri există între Iași și Bruxelles zilnic?

În fiecare zi se operează între 1 și 2 zboruri directe, care decolează din Iași și aterizează în Bruxelles, cu o durată medie de zbor de 2h 53m. Cel mai comun moment de plecare este 05:00, iar cele mai multe zboruri decolează noaptea, în vreme ce majoritatea zborurilor aterizează la Aeroportul Bruxelles S. Charleroi. În fiecare săptămână, se operează 10 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este duminică, când decolează 20% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de sâmbătă.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Iași și Bruxelles?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

111 €
Zbor din Iași către Bruxelles-National

Când să rezervi zborurile din Iași către Bruxelles

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Iași către Bruxelles based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Iași către Bruxelles

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Iași către Bruxelles?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Iași către Bruxelles?

  Star Alliance, și SkyTeam sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Iași și Bruxelles, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Iași către Bruxelles?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Iași către Bruxelles.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Iași către Bruxelles în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bruxelles din Iași să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Iași către Bruxelles?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bruxelles cu o companie aeriană și înapoi către Iași cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Iași către Bruxelles?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bruxelles din Iași, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Iaşi către Bruxelles?

Află care companii aeriene zboară direct din Iaşi către Bruxelles, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Iaşi - Bruxelles

luni

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

marți

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

miercuri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

joi

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bruxelles - Iaşi

luni

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

marți

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

miercuri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

joi

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Iași către Bruxelles

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Iașicătre Bruxellesgăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
29/5Mi
1 Escală
12h 35mIAS-BRU
111 €
28/6Vi
1 Escală
14h 40mIAS-BRU
121 €
27/6Jo
1 EscalăAustrian Airlines
4h 10mIAS-BRU
152 €
29/5Mi
1 EscalăAustrian Airlines
8h 25mIAS-BRU
177 €
27/6Jo
2 EscaleLufthansa
7h 35mIAS-BRU
185 €
8/8Jo
1 EscalăTAROM
14h 15mIAS-BRU
214 €
21/5Ma
1 EscalăTAROM
22h 05mIAS-BRU
229 €
22/5Mi
2 EscaleLufthansa
7h 10mIAS-BRU
239 €
17/6Lu
2 EscaleKLM
23h 15mIAS-BRU
248 €
19/7Vi
2 EscaleKLM
8h 50mIAS-BRU
275 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Iașicătre Bruxelles.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Iași către Bruxelles that are departing in the next 10 days.
17/5Vi
mai multe opriri
29h 40mIAS-BRU
22/5Mi
mai multe opriri
15h 05mBRU-IAS
332 €
17/5Vi
mai multe opriri
29h 40mIAS-BRU
22/5Mi
mai multe opriri
15h 05mBRU-IAS
333 €
16/5Jo
mai multe opririAustrian Airlines
26h 10mIAS-BRU
23/5Jo
mai multe opririAustrian Airlines
17h 30mBRU-IAS
373 €
17/5Vi
mai multe opriri
13h 45mIAS-BRU
22/5Mi
mai multe opriri
15h 05mBRU-IAS
393 €
16/5Jo
mai multe opriri
11h 25mIAS-BRU
23/5Jo
mai multe opriri
15h 35mBRU-IAS
399 €
16/5Jo
mai multe opriri
27h 40mIAS-BRU
23/5Jo
mai multe opriri
9h 00mBRU-IAS
415 €
17/5Vi
mai multe opririLufthansa
6h 00mIAS-BRU
22/5Mi
mai multe opririLufthansa
27h 35mBRU-IAS
542 €
17/5Vi
mai multe opririLufthansa
6h 00mIAS-BRU
22/5Mi
mai multe opririLufthansa
27h 35mBRU-IAS
571 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Iași - Bruxelles

Oferte zboruri dus-întors:

Bruxelles - Iași

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare: