Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

CRL - BUH

17 € Găsește zboruri ieftine din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti cu plecare pe 20/8. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sat 17/8
Sat 24/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bruxelles către Bucureşti.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bruxelles către Bucureşti.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti (CRL-BUH)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
21:30 - 01:15CRL-OTP
2h 45mdirect
06:15 - 08:15OTP-CRL
3h 00mdirect
42 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Mon, 2 Sep - Thu, 12 Sep
16:45 - 20:30CRL-OTP
2h 45mdirect
06:10 - 08:10OTP-CRL
3h 00mdirect
49 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Sat, 7 Sep - Sat, 21 Sep
08:50 - 12:35CRL-OTP
2h 45mdirect
18:55 - 20:55OTP-CRL
3h 00mdirect
50 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Thu, 12 Sep - Mon, 16 Sep
16:45 - 20:30CRL-OTP
2h 45mdirect
14:10 - 16:10OTP-CRL
3h 00mdirect
51 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Sat, 21 Sep - Sat, 28 Sep
06:30 - 10:15CRL-OTP
2h 45mdirect
10:40 - 12:35OTP-CRL
2h 55mdirect
67 €Ryanair
Găsește oferta
Sun, 29 Sep - Mon, 30 Sep
06:30 - 10:15CRL-OTP
2h 45mdirect
18:55 - 20:55OTP-CRL
3h 00mdirect
Sun, 29 Sep - Mon, 30 Sep
13:15 - 17:50CRL-OTP
27h 35m1 escală
18:50 - 12:20OTP-CRL
18h 30m1 escală
69 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Thu, 5 Sep - Mon, 9 Sep
17:20 - 17:50CRL-OTP
23h 30m1 escală
18:50 - 12:20OTP-CRL
18h 30m1 escală
70 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Thu, 5 Sep - Mon, 9 Sep
21:30 - 01:15CRL-OTP
2h 45mdirect
20:10 - 08:35OTP-CRL
13h 25m1 escală
Mon, 2 Sep - Thu, 12 Sep
06:40 - 10:25CRL-OTP
2h 45mdirect
10:40 - 12:35OTP-CRL
2h 55mdirect
131 €Ryanair
Găsește oferta
Thu, 29 Aug - Sun, 1 Sep

Zboruri din Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti costă 50 €, între Aeroportul Bruxelles S. Charleroi și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 88 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă vrei să găsești cel mai bun preț atunci când zbori din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti, ai putea lua în calcul să pleci într-o miercuri, evitând zilele de vineri. Pentru întoarcerea în Bruxelles S. Charleroi, vei găsi cele mai bune prețuri în zilele de joi și cele mai scumpe, în cele de duminică.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bruxelles S. Charleroi din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti este ianuarie, iar biletele costă în medie 73 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 274 € și 221 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bucureşticătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 5 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 71 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
Cel mai ieftin zbor dus-întors din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore a fost de 42 € (cu Wizz Air Malta), urmat de 67 € (cu Ryanair). Au mai fost găsite oferte pentru zboruri doar dus începând de la 17 € (cu Wizz Air Malta) sau de la 23 € (cu Ryanair).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Aeroportul Bruxelles S. Charleroi șiBucureşti?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti.
Există două companii aeriene care operează zboruri directe din Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti Acestea sunt Ryanair și Wizz Air Malta. Cea mai ieftină companie aeriană pentru această rută este Wizz Air Malta, iar cea mai bună ofertă găsită pentru un zbor doar dus este 39 €. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Ryanair.

Câte zboruri există între Aeroportul Bruxelles S. Charleroi și Bucureşti zilnic?

În fiecare zi se operează între 2 și 4 zboruri directe, care decolează din Aeroportul Bruxelles S. Charleroi și aterizează în Bucureşti, cu o durată medie de zbor de 2h 45m. Cel mai comun moment de plecare este 08:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața, în vreme ce majoritatea zborurilor aterizează la Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În fiecare săptămână, se operează 19 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este luni, când decolează 21% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de marți.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Bruxelles S. Charleroi și Bucureşti?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

În medie, zborul direct durează 2h 45m, acoperind o distanță de 2.818 km.

La ce oră pleacă primul avion din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Aeroportul Bruxelles S. Charleroi la 06:30 și vor ateriza în Bucureşti la10:15.

La ce oră pleacă ultimul avion din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi decolează la 21:30 și aterizează la 01:15.

Bine de știut

În afara sezonului

noiembrie

Sezon de vârf

mai

Cel mai ieftin zbor

17 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 48%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 1%.
Zbor din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti

Când să rezervi zborurile din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti?

  Atunci când zbori din Bruxelles S. Charleroi, vei pleca de pe aeroportul Bruxelles S. Charleroi și vei ateriza la Bucureşti, cunoscut și ca Bucureşti Henri Coandă.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti este Airbus A321-100/200.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

  În fiecare zi, operează zboruri directe din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti.

 • Care este cea mai bună companie aeriană pentru zboruri din Bruxelles către Bucureşti, Wizz Air Malta sau Wizz Air?

  Cele mai populare două companii aeriene printre utilizatorii KAYAK pentru zborurile din Bruxelles către Bucureşti sunt Wizz Air Malta și Wizz Air. Cu un preț mediu pentru această rută de 146 € și un rating de 6,9, Wizz Air Malta este cea mai populară alegere. Wizz Air este, de asemenea, o alegere excelentă pentru acest traseu, cu un preț mediu de 178 € și un rating de 6,9.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și înapoi, în Bruxelles S. Charleroi, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bruxelles S. Charleroi în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin din Bruxelles S. Charleroi

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 120 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 158 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti?

Află care companii aeriene zboară direct din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bruxelles S. Charleroi - Bucureşti

luni

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

vineri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Bruxelles S. Charleroi

luni

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

vineri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Bruxelles către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Bruxelles S. Charleroi către Bucureşti? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
6,9
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 256 evaluări
6,8Confort
6,0Divertisment
6,7Îmbarcare
7,4Echipaj
6,3Mâncare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Bruxelles către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bruxellescătre Bucureştigăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
20/8Tue
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
17 €
29/8Thu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
18 €
16/9Mon
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
23 €
16/10Wed
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
26 €
21/8Wed
1 EscalăWizz Air
19h 50mCRL-OTP
47 €
18/9Wed
1 Escală
7h 35mCRL-OTP
50 €
28/8Wed
1 Escală
7h 35mCRL-OTP
54 €
23/8Fri
1 EscalăWizz Air
11h 55mCRL-OTP
56 €
12/8Mon
1 EscalăPegasus Airlines
27h 35mCRL-OTP
128 €
12/8Mon
1 EscalăPegasus Airlines
23h 20mCRL-OTP
129 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bruxelles către Bucureşti that are departing in the next 10 days.
22/7Mon
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
24/7Wed
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
222 €
22/7Mon
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
29/7Mon
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
227 €
22/7Mon
Direct
2h 45mCRL-OTP
29/7Mon
mai multe opriri
21h 05mOTP-CRL
263 €
22/7Mon
Direct
2h 45mCRL-OTP
7/8Wed
mai multe opriri
17h 10mOTP-CRL
265 €
22/7Mon
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
3/8Sat
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
265 €
22/7Mon
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
3/8Sat
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
266 €
23/7Tue
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
13/8Tue
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
270 €
22/7Mon
mai multe opririPegasus Airlines
27h 35mCRL-OTP
26/7Fri
mai multe opririPegasus Airlines
22h 45mOTP-CRL
568 €
20/7Sat
mai multe opririPegasus Airlines
27h 35mCRL-OTP
24/7Wed
mai multe opririPegasus Airlines
18h 30mOTP-CRL
608 €
20/7Sat
mai multe opririPegasus Airlines
23h 20mCRL-OTP
24/7Wed
mai multe opririPegasus Airlines
18h 30mOTP-CRL
699 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Bruxelles S. Charleroi - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Bruxelles S. Charleroi

Clasa cabinei:

88 €