Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

OTP - CRL

Găsiți zboruri ieftine de la Bucureşti Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi începând cu 22 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Henri Coandăcătre Bruxelles S. Charleroi cu plecare pe 23/5. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Mi 12/6
Mi 19/6

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bruxelles S. Charleroi

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 41.771.603 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Henri Coandăcătre Bruxelles S. Charleroi (OTP-CRL)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Henri Coandăcătre Bruxelles S. Charleroi care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
21:00 - 22:55OTP-CRL
2h 55mdirect
06:30 - 10:15CRL-OTP
2h 45mdirect
36 €Ryanair
Găsește oferta
Vi, 31 mai - Lu, 3 iun
14:10 - 16:10OTP-CRL
3h 00mdirect
08:35 - 12:20CRL-OTP
2h 45mdirect
41 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Ma, 4 iun - Ma, 18 iun
21:00 - 22:55OTP-CRL
2h 55mdirect
06:30 - 10:15CRL-OTP
2h 45mdirect
42 €Ryanair
Găsește oferta
Vi, 31 mai - Du, 2 iun
06:15 - 08:15OTP-CRL
3h 00mdirect
21:00 - 00:45CRL-OTP
2h 45mdirect
43 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Jo, 13 iun - Jo, 13 iun
06:15 - 08:15OTP-CRL
3h 00mdirect
08:50 - 12:35CRL-OTP
2h 45mdirect
45 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Jo, 23 mai - Mi, 5 iun
06:00 - 08:00OTP-CRL
3h 00mdirect
08:50 - 12:35CRL-OTP
2h 45mdirect
46 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Ma, 28 mai - Mi, 5 iun
06:00 - 08:00OTP-CRL
3h 00mdirect
09:45 - 13:30CRL-OTP
2h 45mdirect
47 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Ma, 11 iun - Vi, 14 iun
06:00 - 08:00OTP-CRL
3h 00mdirect
08:50 - 12:35CRL-OTP
2h 45mdirect
48 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Ma, 28 mai - Mi, 5 iun
10:50 - 12:45OTP-CRL
2h 55mdirect
06:30 - 10:15CRL-OTP
2h 45mdirect
49 €Ryanair
Găsește oferta
Jo, 6 iun - Du, 9 iun
13:00 - 13:05OTP-CRL
25h 05m2 escale
16:45 - 20:30CRL-OTP
2h 45mdirect
Vi, 24 mai - Ma, 28 mai

Zboruri din Henri Coandăcătre Bruxelles S. Charleroi -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Bruxelles S. Charleroi pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi, caută mai degrabă plecări în zilele de marți și evită-le pe cele în zilele de miercuri (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Bruxelles S. Charleroi, miercuri este cea mai ieftină zi, iar sâmbătă, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi este ianuarie, iar biletele costă în medie 54 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 166 € și 157 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 83 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
Cele mai bune oferte pentru un bilet doar dus, găsite de utilizatorii KAYAK în ultimele trei zile au fost cele cu Wizz Air Malta (22 €) și cu Ryanair (37 €). Cele mai ieftine pentru o călătorie dus-întors, pe de altă parte, au fost cu Ryanair (36 €) și cu Wizz Air Malta (41 €).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă șiAeroportul Bruxelles S. Charleroi?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Aeroportul Bruxelles S. Charleroi.
Există două companii aeriene care operează zboruri directe din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi Acestea sunt Ryanair și Wizz Air Malta. Cea mai ieftină companie aeriană pentru această rută este Wizz Air Malta, iar cea mai bună ofertă găsită pentru un zbor doar dus este 31 €. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Ryanair.

Câte zboruri există între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Aeroportul Bruxelles S. Charleroi zilnic?

În fiecare zi se operează între 2 și 4 zboruri directe, care decolează din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și aterizează în Aeroportul Bruxelles S. Charleroi, cu o durată medie de zbor de 2h 57m. Cel mai comun moment de plecare este 05:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața. În fiecare săptămână, se operează 20 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este luni, când decolează 20% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de duminică.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Aeroportul Bruxelles S. Charleroi?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi?

Zborurile directe străbat distanța de 2.806 km, care desparte Bucureşti Henri Coandă de Bruxelles S. Charleroi, în aproximativ 2h 55m.

La ce oră pleacă primul avion din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Aeroportul Bucureşti Henri Coandă la 05:50 și vor ateriza în Aeroportul Bruxelles S. Charleroi la07:50.

La ce oră pleacă ultimul avion din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă decolează la 21:00 și aterizează la 22:55.

Bine de știut

În afara sezonului

septembrie

Sezon de vârf

mai

Cel mai ieftin zbor

22 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 20%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 12%.
Zbor din Bucureşti Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi este Airbus A321-100/200.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi?

  În fiecare zi, operează zboruri directe din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi.

 • Care este cea mai bună companie aeriană pentru zboruri din Bucureşti către Bruxelles, Wizz Air Malta sau Ryanair?

  Cele mai populare două companii aeriene printre utilizatorii KAYAK pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles sunt Wizz Air Malta și Ryanair. Cu un preț mediu pentru această rută de 114 € și un rating de 7,1, Wizz Air Malta este cea mai populară alegere. Ryanair este, de asemenea, o alegere excelentă pentru acest traseu, cu un preț mediu de 101 € și un rating de 6,8.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bruxelles S. Charleroi și înapoi, în Bucureşti Henri Coandă, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă în Bruxelles S. Charleroi, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin din Bucureşti Henri Coandă

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 33 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 68 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Bucureşti Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi?

Află care companii aeriene zboară direct din Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bucureşti Henri Coandă - Bruxelles S. Charleroi

luni

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

joi

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

vineri

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

duminică

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bruxelles S. Charleroi - Bucureşti Henri Coandă

luni

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

joi

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

vineri

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

duminică

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Bucureşti către Bruxelles. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 223 evaluări
7,0Confort
6,3Divertisment
6,9Îmbarcare
6,6Mâncare
7,6Echipaj
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Bruxelles

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bucureşticătre Bruxellesgăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
23/5Jo
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
22 €
23/5Jo
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
24 €
20/9Vi
DirectRyanair
2h 55mOTP-CRL
37 €
27/5Lu
DirectRyanair
2h 55mOTP-CRL
39 €
13/6Jo
2 Escale
9h 45mOTP-CRL
91 €
13/6Jo
2 Escale
9h 45mOTP-CRL
94 €
10/6Lu
2 EscaleWizz Air
18h 00mOTP-CRL
146 €
18/5
1 EscalăPegasus Airlines
24h 10mOTP-CRL
160 €
21/5Ma
1 EscalăPegasus Airlines
22h 45mOTP-CRL
209 €
25/5
2 EscaleWizz Air
18h 00mOTP-CRL
309 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Henri Coandăcătre Bruxelles S. Charleroi.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bucureşti către Bruxelles that are departing in the next 10 days.
17/5Vi
mai multe opririWizz Air Malta
21h 00mOTP-CRL
20/5Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
122 €
17/5Vi
mai multe opririWizz Air Malta
21h 00mOTP-CRL
26/5Du
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
146 €
17/5Vi
mai multe opririWizz Air Malta
21h 00mOTP-CRL
26/5Du
mai multe opririWizz Air Malta
6h 05mCRL-OTP
149 €
17/5Vi
mai multe opririWizz Air Malta
21h 00mOTP-CRL
18/5
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
155 €
17/5Vi
mai multe opririWizz Air Malta
20h 55mOTP-CRL
20/5Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
159 €
18/5
mai multe opririWizz Air Malta
21h 20mOTP-CRL
20/5Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
168 €
18/5
mai multe opririWizz Air Malta
27h 40mOTP-CRL
20/5Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
175 €
16/5Jo
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
30/5Jo
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
179 €
15/5Mi
mai multe opriri
15h 05mOTP-CRL
26/5Du
mai multe opriri
6h 05mCRL-OTP
240 €
15/5Mi
mai multe opririPegasus Airlines
18h 30mOTP-CRL
16/5Jo
mai multe opririPegasus Airlines
36h 45mCRL-OTP
547 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Bucureşti Henri Coandă - Bruxelles S. Charleroi

Oferte zboruri dus-întors:

Bruxelles S. Charleroi - Bucureşti Henri Coandă

Clasa cabinei:

44 €