Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

OTP - LPA

Găsiți zboruri ieftine de la Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria începând cu 80 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Henri Coandăcătre Las Palmas de Gran Canaria cu plecare pe 30/9. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Ma 23/7
Ma 30/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Las Palmas de Gran Canaria

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 43.432.383 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Henri Coandăcătre Las Palmas de Gran Canaria (OTP-LPA)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Henri Coandăcătre Las Palmas de Gran Canaria care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
06:00 - 12:35OTP-LPA
8h 35m1 escală
13:55 - 00:10LPA-OTP
8h 15m1 escală
Ma, 17 dec - Mi, 25 dec
06:10 - 18:50OTP-LPA
14h 40m1 escală
19:10 - 15:35LPA-OTP
18h 25m2 escale
Jo, 4 iul - Ma, 9 iul
08:10 - 17:00OTP-LPA
10h 50m1 escală
07:10 - 17:05LPA-OTP
7h 55m1 escală
335 €TAROM
Găsește oferta
Mi, 6 nov - Mi, 13 nov
08:10 - 17:00OTP-LPA
10h 50m1 escală
07:10 - 17:05LPA-OTP
7h 55m1 escală
345 €TAROM
Găsește oferta
Sâ, 2 nov - Sâ, 9 nov
06:00 - 12:35OTP-LPA
8h 35m1 escală
00:55 - 18:20LPA-OTP
15h 25m2 escale
403 €Lufthansa
Găsește oferta
Ma, 17 dec - Ma, 24 dec
16:10 - 09:45OTP-LPA
19h 35m1 escală
10:30 - 01:00LPA-OTP
12h 30m1 escală
410 €SWISS
Găsește oferta
Jo, 4 iul - Vi, 12 iul
16:10 - 09:45OTP-LPA
19h 35m1 escală
10:30 - 01:00LPA-OTP
12h 30m1 escală
424 €SWISS
Găsește oferta
Jo, 4 iul - Vi, 12 iul
06:00 - 09:25OTP-LPA
29h 25m2 escale
16:55 - 12:00LPA-OTP
17h 05m1 escală
436 €Lufthansa
Găsește oferta
Lu, 8 iul - Vi, 12 iul
08:10 - 22:00OTP-LPA
15h 50m1 escală
09:45 - 17:05LPA-OTP
29h 20m2 escale
479 €Air Europa
Găsește oferta
Jo, 19 dec - Lu, 30 dec
08:10 - 11:15OTP-LPA
29h 05m2 escale
09:45 - 17:05LPA-OTP
29h 20m2 escale
496 €Air Europa
Găsește oferta
Ma, 17 dec - Mi, 25 dec

Zboruri din Henri Coandăcătre Las Palmas de Gran Canaria -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Las Palmas de Gran Canaria pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Las Palmas de Gran Canaria?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Las Palmas de Gran Canaria este martie, iar biletele costă în medie 289 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 503 € și 476 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Las Palmas de Gran Canaria?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Las Palmas de Gran Canariacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Las Palmas de Gran Canaria, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 2 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 45 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bucureşti în Las Palmas de Gran Canaria?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
Cele mai bune oferte pentru un bilet doar dus, găsite de utilizatorii KAYAK în ultimele trei zile au fost cele cu Ryanair (178 €) și cu TAROM (227 €). Cele mai ieftine pentru o călătorie dus-întors, pe de altă parte, au fost cu TAROM (335 €) și cu Lufthansa (403 €).

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Las Palmas de Gran Canaria?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Bine de știut

În afara sezonului

septembrie

Sezon de vârf

decembrie

Cel mai ieftin zbor

80 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 4%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 14%.
Zbor din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Las Palmas de Gran Canaria

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Las Palmas de Gran Canaria based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Las Palmas de Gran Canaria

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Las Palmas de Gran Canaria?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria este Airbus A321neo.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bucureşti în Las Palmas de Gran Canaria?

  SkyTeam, și Star Alliance sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Bucureşti și Las Palmas de Gran Canaria, SkyTeam fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Care este cea mai bună companie aeriană pentru zboruri din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria, TAROM sau SWISS?

  Cele mai populare două companii aeriene printre utilizatorii KAYAK pentru zborurile din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria sunt TAROM și SWISS. Cu un preț mediu pentru această rută de 414 € și un rating de 7,7, TAROM este cea mai populară alegere. SWISS este, de asemenea, o alegere excelentă pentru acest traseu, cu un preț mediu de 273 € și un rating de 7,7.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Las Palmas de Gran Canaria în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Las Palmas de Gran Canaria și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Las Palmas de Gran Canaria?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Las Palmas de Gran Canaria, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi KAYAK pentru a găsi un zbor ieftin din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Las Palmas de Gran Canaria

 • Cauți un zbor ieftin ? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri pentru această rută pentru doar 513 € sau chiar mai puțin (zbor dus-întors).

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bucureşticătre Las Palmas de Gran Canariagăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
30/9Lu
1 Escală
9h 35mOTP-LPA
80 €
30/9Lu
2 Escale
22h 05mOTP-LPA
107 €
4/7Jo
1 Escală
14h 40mOTP-LPA
129 €
30/9Lu
3 Escale
36h 10mOTP-LPA
130 €
9/7Ma
2 Escale
33h 40mOTP-LPA
141 €
2/7Ma
2 Escale
27h 50mOTP-LPA
152 €
9/7Ma
1 EscalăRyanair
12h 55mOTP-LPA
178 €
3/7Mi
1 EscalăTAROM
10h 50mOTP-LPA
227 €
3/7Mi
DirectCitizenPlane
6h 00mOTP-LPA
258 €
29/9Du
2 EscaleEmirates
36h 30mOTP-LPA
856 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Bucureşti - Las Palmas de Gran Canaria

Oferte zboruri dus-întors:

Las Palmas de Gran Canaria - Bucureşti

Clasa cabinei:

377 €