Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

Găsește zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Istanbul începând cu 118 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Cluj-Napocacătre Istanbul cu plecare pe 30/6. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sâ 20/7
Sâ 27/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Istanbul

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Cluj-Napoca către Istanbul.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Cluj-Napoca către Istanbul.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.772.546 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Cluj-Napocacătre Istanbul (CLJ-IST)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Cluj-Napocacătre Istanbul care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
09:30 - 11:20CLJ-IST
1h 50mdirect
07:05 - 08:40IST-CLJ
1h 35mdirect
181 €Turkish Airlines
Găsește oferta
Lu, 14 oct - Lu, 21 oct
21:00 - 22:45CLJ-IST
1h 45mdirect
07:05 - 08:40IST-CLJ
1h 35mdirect
186 €Turkish Airlines
Găsește oferta
Ma, 3 sept - Mi, 4 sept
08:55 - 22:25CLJ-IST
13h 30m1 escală
10:15 - 19:10IST-CLJ
8h 55m1 escală
202 €TAROM
Găsește oferta
Du, 28 iul - Lu, 5 aug
22:35 - 22:25CLJ-IST
23h 50m1 escală
10:15 - 19:10IST-CLJ
8h 55m1 escală
213 €TAROM
Găsește oferta
Vi, 5 iul - Ma, 9 iul
11:55 - 20:55CLJ-SAW
9h 00m1 escală
08:50 - 16:30SAW-CLJ
7h 40m1 escală
Ma, 2 iul - Ma, 9 iul
14:00 - 23:40CLJ-IST
9h 40m1 escală
07:05 - 13:20IST-CLJ
6h 15m1 escală
233 €LOT
Găsește oferta
Jo, 25 iul - Du, 28 iul
18:05 - 23:40CLJ-IST
5h 35m1 escală
17:35 - 13:20IST-CLJ
19h 45m1 escală
234 €LOT
Găsește oferta
Mi, 3 iul - Mi, 10 iul
18:05 - 13:05CLJ-IST
19h 00m1 escală
07:05 - 08:40IST-CLJ
1h 35mdirect
Mi, 10 iul - Vi, 19 iul
06:10 - 22:45CLJ-IST
15h 35m2 escale
18:55 - 13:40IST-CLJ
19h 45m2 escale
304 €Lufthansa
Găsește oferta
Mi, 6 nov - Sâ, 9 nov
06:00 - 21:20CLJ-IST
15h 20m2 escale
14:00 - 00:45IST-CLJ
10h 45m2 escale
400 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 20 sept - Ma, 24 sept

Zboruri din Cluj-Napocacătre Istanbul -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Cluj-Napocacătre Istanbul pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Cluj-Napocacătre Istanbul?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Cluj-Napocacătre Istanbul.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Cluj-Napocacătre Istanbul costă 137 €, între Cluj-Napoca și Aeroportul Istanbul. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 171 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Cluj-Napoca în Istanbul?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Cluj-Napocacătre Istanbul accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Cluj-Napoca în Istanbul, caută mai degrabă plecări în zilele de marți și evită-le pe cele în zilele de miercuri (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Istanbul, marți este cea mai ieftină zi, iar duminică, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Cluj-Napocacătre Istanbul?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Cluj-Napoca din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Cluj-Napocacătre Istanbul este martie, iar biletele costă în medie 192 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 234 € și 222 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Cluj-Napocacătre Istanbul?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Istanbulcătre Cluj-Napoca elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Cluj-Napocacătre Istanbul, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 45 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Cluj-Napoca în Istanbul?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele 72 de ore, cele mai ieftine bilete doar dus găsite pe KAYAK din Cluj-Napoca în Istanbul au fost cele cu compania Turkish Airlines: 118 €. Turkish Airlines, în schimb, ofertă un zbor dus-întors cu preț începând de la 181 €, iar TAROM, de la 202 €.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Cluj-Napoca șiIstanbul?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Cluj-Napoca către Istanbul.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Cluj-Napocacătre Istanbul și este Turkish Airlines. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Turkish Airlines pentru această rută este 154 €.

Câte zboruri există între Cluj-Napoca și Istanbul zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Cluj-Napoca și aterizează în Istanbul, cu o durată medie de zbor de 1h 47m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 21:00, iar cele mai multe zboruri decolează seara. În fiecare săptămână operează 6 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Cluj-Napoca și Istanbul?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există 2 opțiuni de clasă de cabină disponibile pentru ruta respectivă. Acestea sunt Business și Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Cluj-Napoca în Istanbul?

Nu există zboruri directe pentru această rută. Cea mai scurtă durată de zbor pentru a ajunge din Istanbul în Cluj-Napoca este 1h 45m.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

118 €
Zbor din Cluj-Napoca către Istanbul

Când să rezervi zborurile din Cluj-Napoca către Istanbul

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Cluj-Napoca către Istanbul based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Cluj-Napoca către Istanbul

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Cluj-Napoca către Istanbul?

  Când zbori din Cluj-Napoca, vei pleca de pe aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și vei ateriza pe unul dintre aceste aeroporturi: Istanbul sau Istanbul Sabiha Gokcen.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Cluj-Napoca către Istanbul?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Cluj-Napoca către Istanbul?

  Star Alliance, și SkyTeam sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Cluj-Napoca și Istanbul, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Cluj-Napoca către Istanbul?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Cluj-Napoca către Istanbul.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Cluj-Napoca către Istanbul în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Istanbul din Cluj-Napoca să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Cluj-Napoca către Istanbul?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Istanbul cu o companie aeriană și înapoi către Cluj-Napoca cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Cluj-Napoca către Istanbul?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Istanbul din Cluj-Napoca, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj către Istanbul?

Află care companii aeriene zboară direct din Internațional Avram Iancu Cluj către Istanbul, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Istanbul

luni

Turkish Airlines

Turkish Airlines

marți

Turkish Airlines

Turkish Airlines

miercuri

Turkish Airlines

Turkish Airlines

vineri

Turkish Airlines

Turkish Airlines

sâmbătă

Turkish Airlines

Turkish Airlines

duminică

Turkish Airlines

Turkish Airlines

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Istanbul - Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj

luni

Turkish Airlines

Turkish Airlines

marți

Turkish Airlines

Turkish Airlines

miercuri

Turkish Airlines

Turkish Airlines

vineri

Turkish Airlines

Turkish Airlines

sâmbătă

Turkish Airlines

Turkish Airlines

duminică

Turkish Airlines

Turkish Airlines

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Cluj-Napoca către Istanbul

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Cluj-Napocacătre Istanbulgăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
30/6Du
DirectTurkish Airlines
1h 45mCLJ-IST
118 €
4/9Mi
DirectTurkish Airlines
1h 50mCLJ-IST
119 €
30/6Du
1 EscalăTAROM
13h 30mCLJ-IST
129 €
4/9Mi
1 Escală
13h 40mCLJ-SAW
133 €
3/9Ma
1 Escală
13h 40mCLJ-SAW
134 €
4/9Mi
1 EscalăLOT
22h 40mCLJ-IST
138 €
31/7Mi
1 EscalăLOT
22h 40mCLJ-IST
152 €
3/9Ma
1 EscalăTAROM
8h 10mCLJ-IST
156 €
31/7Mi
2 EscaleAir Serbia
22h 00mCLJ-IST
253 €
11/7Jo
2 EscaleAir Serbia
42h 20mCLJ-IST
259 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Cluj-Napocacătre Istanbul.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Cluj-Napoca către Istanbul that are departing in the next 10 days.
25/6Ma
DirectTurkish Airlines
1h 45mCLJ-IST
1/7Lu
DirectTurkish Airlines
1h 35mIST-CLJ
250 €
21/6Vi
DirectTurkish Airlines
1h 50mCLJ-IST
24/6Lu
DirectTurkish Airlines
1h 35mIST-CLJ
316 €
25/6Ma
mai multe opriri
23h 50mCLJ-IST
1/7Lu
Direct
1h 35mIST-CLJ
322 €
25/6Ma
mai multe opriri
23h 50mCLJ-IST
1/7Lu
Direct
1h 35mIST-CLJ
333 €
25/6Ma
mai multe opriri
16h 40mCLJ-SAW
1/7Lu
mai multe opriri
12h 50mSAW-CLJ
337 €
25/6Ma
mai multe opririTAROM
23h 50mCLJ-IST
29/6
mai multe opririTAROM
8h 45mIST-CLJ
357 €
25/6Ma
mai multe opririTAROM
23h 50mCLJ-IST
1/7Lu
mai multe opririTAROM
3h 35mIST-CLJ
359 €
23/6Du
mai multe opririWizz Air Malta
24h 05mCLJ-SAW
27/6Jo
mai multe opririWizz Air Malta
20h 55mSAW-CLJ
394 €
25/6Ma
mai multe opririLufthansa
18h 50mCLJ-IST
1/7Lu
mai multe opririLufthansa
10h 45mIST-CLJ
655 €
25/6Ma
mai multe opririLufthansa
18h 50mCLJ-IST
1/7Lu
mai multe opririLufthansa
10h 45mIST-CLJ
693 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Cluj-Napoca - Istanbul

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare: