Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

CLJ - STR

Găsește zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Stuttgart

1 adult
Sâ 18/5
Sâ 25/5
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.553.814 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Cluj-Napocacătre Stuttgart -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Cluj-Napocacătre Stuttgart pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Cluj-Napoca în Stuttgart?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Cluj-Napocacătre Stuttgart accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Pentru zborul Cluj-Napoca - Stuttgart, miercuri este, în medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura, iar marți, cea mai scumpă. Pentru a călători din Stuttgart înapoi în Cluj-Napoca, cele mai bune oferte se găsesc de obicei luni, iar miercuri, cele mai scumpe.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Cluj-Napocacătre Stuttgart?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Cluj-Napoca din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Cluj-Napocacătre Stuttgart este noiembrie, iar biletele costă în medie 153 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iunie și ianuarie, iar costul mediu al biletelor de avion este 350 € și 321 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Cluj-Napocacătre Stuttgart?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Stuttgartcătre Cluj-Napoca elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Cluj-Napoca către Stuttgart, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 4 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 18 zile înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

septembrie

Sezon de vârf

decembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 16%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 30%.

Când să rezervi zborurile din Cluj-Napoca către Stuttgart

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Cluj-Napoca către Stuttgart based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Cluj-Napoca către Stuttgart

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Cluj-Napoca către Stuttgart?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Cluj-Napoca către Stuttgart?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Cluj-Napoca către Stuttgart.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Cluj-Napoca către Stuttgart în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Stuttgart din Cluj-Napoca să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Cluj-Napoca către Stuttgart?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Stuttgart cu o companie aeriană și înapoi către Cluj-Napoca cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Cluj-Napoca către Stuttgart?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Stuttgart din Cluj-Napoca, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Cluj-Napoca către Stuttgart

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1772 kmCLJ-STR

Caută după escale

Zboruri Cluj-Napoca - Stuttgart

Oferte zboruri dus-întors:

Stuttgart - Cluj-Napoca

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: