Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

Găsește zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Varșovia

1 adult
0 bagaje
Du 16/6
Du 23/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.211.976 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Cluj-Napocacătre Varșovia (CLJ-WAW)

 
Acestea sunt cele mai ieftine oferte la zborurile din Cluj-Napoca către Varșovia disponibile momentan pe KAYAK, împreună cu opțiunile celor mai populare companii aeriene alese de utilizatorii noștri pentru această rută. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.

Oferte recente la zboruri dus-întors din Cluj-Napoca către Varșovia

Oferte dus-întors recomandate, cu plecare în următoarele luni, din partea celor mai populare companii aeriene care zboară din Cluj-Napocacătre Varșovia.

Oferte recente la zboruri doar dus din Cluj-Napoca către Varșovia

Zbori doar dus? Iată unele dintre cele mai bune oferte de zbor doar dus din Cluj-Napocacătre Varșovia găsite recent pe KAYAK.

Oferte recente la zborurile de ultim moment din Cluj-Napoca către Varșovia

Vrei să găsești un preț foarte bun la un zbor rezervat din scurt? Aruncă o privire pentru aceste oferte recente la zborurile de ultim moment din Cluj-Napocacătre Varșovia.

Oferte recente la zborurile directe din Cluj-Napoca către Varșovia

Cele mai noi oferte pentru zborurile directe din Cluj-Napoca către Varșovia, pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de zbor fără să fie nevoie să faci escală.

Oferte ieftine la autobuze și trenuri din Cluj-Napoca către Varșovia

Găsește bilete recente dus-întors la trenurile sau autobuzele din Cluj-Napocacătre Varșovia.

Toate ofertele dus întors la zborurile către Varșovia

Cele mai ieftine bilete de avion către Varșovia găsite recent pe KAYAK.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
CLJ-WAW
1h 30mdirect
CLJ-WAW
1h 30mdirect

Zboruri din Cluj-Napocacătre Varșovia -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Cluj-Napocacătre Varșovia pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Cluj-Napocacătre Varșovia?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Cluj-Napocacătre Varșovia.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Cluj-Napocacătre Varșovia costă 127 €, între Cluj-Napoca și Aeroportul Varsovia F.Chopin. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 185 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Cluj-Napoca în Varșovia?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Cluj-Napocacătre Varșovia accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Varșovia va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de vineri și mai scump, într-o duminică. Pentru zborul de întoarcere în Cluj-Napoca cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de marți, evitând zilele de luni.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Cluj-Napocacătre Varșovia?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Cluj-Napoca din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Cluj-Napocacătre Varșovia este aprilie, iar biletele costă în medie 169 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iunie, iar costul mediu al biletelor de avion este 258 € și 241 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Cluj-Napocacătre Varșovia?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Varșoviacătre Cluj-Napoca elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Cluj-Napocacătre Varșovia, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 41 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Cluj-Napoca șiVarșovia?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Cluj-Napoca către Varșovia.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Cluj-Napocacătre Varșovia și este LOT. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu LOT pentru această rută este 139 €.

Câte zboruri există între Cluj-Napoca și Varșovia zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Cluj-Napoca și aterizează în Varșovia, cu o durată medie de zbor de 1h 22m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 18:00, iar cele mai multe zboruri decolează după-amiaza. În fiecare săptămână operează 7 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Cluj-Napoca și Varșovia?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Când să rezervi zborurile din Cluj-Napoca către Varșovia

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Cluj-Napoca către Varșovia based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Cluj-Napoca către Varșovia

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Cluj-Napoca către Varșovia?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Cluj-Napoca către Varșovia?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Cluj-Napoca către Varșovia.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Cluj-Napoca către Varșovia în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Varșovia din Cluj-Napoca să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Cluj-Napoca către Varșovia?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Varșovia cu o companie aeriană și înapoi către Cluj-Napoca cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Cluj-Napoca către Varșovia?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Varșovia din Cluj-Napoca, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj către Varșovia?

Află care companii aeriene zboară direct din Internațional Avram Iancu Cluj către Varșovia, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Varșovia

luni

LOT

LOT

marți

JetBlue,LOT

JetBlue,LOT

miercuri

LOT

LOT

joi

JetBlue,LOT

JetBlue,LOT

vineri

LOT

LOT

sâmbătă

JetBlue,LOT

JetBlue,LOT

duminică

JetBlue,LOT

JetBlue,LOT

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Varșovia - Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj

luni

JetBlue,LOT

JetBlue,LOT

marți

JetBlue,LOT

JetBlue,LOT

miercuri

JetBlue,LOT

JetBlue,LOT

joi

JetBlue,LOT

JetBlue,LOT

vineri

JetBlue,LOT

JetBlue,LOT

sâmbătă

JetBlue,LOT

JetBlue,LOT

duminică

JetBlue,LOT

JetBlue,LOT

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Cluj-Napoca către Varșovia

Oferte zboruri doar dus

DirectLOT
1h 30mCLJ-WAW
DirectJetBlue
1h 30mCLJ-WAW

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Zboruri Cluj-Napoca - Varșovia

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: