Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

70 € Găsește zboruri ieftine din Frankfurt către Timișoara

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Frankfurtcătre Timișoara cu plecare pe 30/9. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Mi 14/8
Mi 21/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Timișoara

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Frankfurt către Timișoara.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Frankfurt către Timișoara.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.191.404 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte la zboruri ieftine din Frankfurt către Timișoara

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Frankfurtcătre Timișoara care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
15:15 - 21:15FRA-TSR
5h 00m1 escală
18:15 - 22:00TSR-FRA
4h 45m1 escală
228 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 30 aug - Lu, 2 sept
14:55 - 01:00FRA-TSR
9h 05m1 escală
14:10 - 19:00TSR-FRA
5h 50m1 escală
Ma, 17 sept - Mi, 18 sept
17:15 - 22:20FRA-TSR
4h 05m1 escală
18:15 - 21:00TSR-FRA
3h 45m1 escală
236 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 23 aug - Lu, 26 aug
15:15 - 22:20FRA-TSR
6h 05m1 escală
18:15 - 22:00TSR-FRA
4h 45m1 escală
237 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 30 aug - Lu, 2 sept
23:15 - 17:35HHN-TSR
17h 20m2 escale
20:55 - 21:25TSR-HHN
25h 30m2 escale
Ma, 27 aug - Ma, 17 sept
14:55 - 01:35FRA-TSR
9h 40m1 escală
08:20 - 13:00TSR-FRA
5h 40m1 escală
Vi, 23 aug - Lu, 26 aug
07:00 - 18:05FRA-TSR
10h 05m2 escale
14:25 - 21:45TSR-FRA
8h 20m2 escale
272 €KLM
Găsește oferta
Vi, 30 aug - Lu, 2 sept
06:40 - 13:30FRA-TSR
5h 50m2 escale
18:15 - 07:30TSR-FRA
14h 15m2 escale
384 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Vi, 23 aug - Lu, 26 aug
06:40 - 13:30FRA-TSR
5h 50m2 escale
18:15 - 07:30TSR-FRA
14h 15m2 escale
396 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Vi, 30 aug - Lu, 2 sept
21:45 - 01:10HHN-TSR
26h 25m2 escale
21:35 - 19:35TSR-HHN
23h 00m2 escale
537 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Vi, 26 iul - Vi, 2 aug

Zboruri din Frankfurtcătre Timișoara -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Frankfurtcătre Timișoara pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Frankfurtcătre Timișoara?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Frankfurtcătre Timișoara.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Frankfurtcătre Timișoara costă 69 €, între Aeroportul Frankfurt-Hahn și Timișoara. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 86 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Frankfurt în Timișoara?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Frankfurtcătre Timișoara accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Frankfurt în Timișoara, caută mai degrabă plecări în zilele de duminică și evită-le pe cele în zilele de sâmbătă (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Timișoara, duminică este cea mai ieftină zi, iar marți, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Frankfurtcătre Timișoara?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Frankfurt din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Frankfurtcătre Timișoara este noiembrie, iar biletele costă în medie 150 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt septembrie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 270 € și 269 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Frankfurtcătre Timișoara?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Timișoaracătre Frankfurt elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Frankfurt către Timișoara, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 2 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 16 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Frankfurt în Timișoara?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, cele mai ieftine bilete doar dus din Frankfurt în Timișoara au cele cu Lufthansa (140 €) și cu HiSky (158 €), iar cele mai ieftine pentru o călătorie dus-întors, cu Lufthansa (228 €) și cu KLM (272 €).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Frankfurt șiTimișoara?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Frankfurt către Timișoara.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Frankfurtcătre Timișoara și este Wizz Air Malta. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Wizz Air Malta pentru această rută este 29 €.

Câte zboruri există între Frankfurt și Timișoara zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Frankfurt și aterizează în Timișoara, cu o durată medie de zbor de 1h 50m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 17:00, iar cele mai multe zboruri decolează după-amiaza. În fiecare săptămână operează 2 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Frankfurt și Timișoara?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

70 €
Zbor din Frankfurt-Hahn către Timișoara

Când să rezervi zborurile din Frankfurt către Timișoara

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Frankfurt către Timișoara based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Frankfurt către Timișoara

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Frankfurt către Timișoara?

  În drumul spre Timișoara, vei zbura din unul din aceste Frankfurt aeroporturi: Frankfurt sau Frankfurt-Hahn. și vei ateriza pe Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Frankfurt către Timișoara?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Frankfurt către Timișoara?

  Star Alliance, și SkyTeam sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Frankfurt și Timișoara, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Frankfurt către Timișoara?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Frankfurt către Timișoara.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Frankfurt către Timișoara în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Timișoara din Frankfurt să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Frankfurt către Timișoara?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Timișoara cu o companie aeriană și înapoi către Frankfurt cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Frankfurt către Timișoara?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Timișoara din Frankfurt, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Frankfurt către Timișoara

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Frankfurtcătre Timișoaragăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
30/9Lu
1 Escală
17h 35mHHN-TSR
70 €
27/7
1 Escală
4h 35mHHN-TSR
133 €
11/8Du
2 Escale
31h 25mHHN-TSR
135 €
9/8Vi
1 EscalăLufthansa
4h 15mFRA-TSR
140 €
30/9Lu
1 EscalăHiSky
16h 15mFRA-TSR
158 €
1/10Ma
3 Escale
23h 35mHHN-TSR
160 €
30/9Lu
2 Escale
18h 40mHHN-TSR
160 €
30/9Lu
3 Escale
20h 20mHHN-TSR
185 €
9/8Vi
2 EscaleWizz Air Malta
25h 50mHHN-TSR
230 €
30/9Lu
1 EscalăLufthansa
6h 10mFRA-TSR
413 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Frankfurtcătre Timișoara.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Frankfurt către Timișoara that are departing in the next 10 days.
20/7
mai multe opriri
4h 35mHHN-TSR
29/7Lu
mai multe opriri
16h 00mTSR-HHN
235 €
20/7
mai multe opriri
4h 35mHHN-TSR
23/7Ma
mai multe opriri
20h 50mTSR-HHN
240 €
20/7
mai multe opriri
4h 35mHHN-TSR
26/7Vi
mai multe opriri
26h 00mTSR-HHN
266 €
19/7Vi
mai multe opririLufthansa
5h 15mFRA-TSR
26/7Vi
mai multe opririLufthansa
4h 45mTSR-FRA
270 €
16/7Ma
mai multe opririLufthansa
4h 10mFRA-TSR
19/7Vi
mai multe opririLufthansa
5h 50mTSR-FRA
326 €
20/7
mai multe opriri
24h 55mFRA-TSR
26/7Vi
mai multe opriri
3h 45mTSR-FRA
379 €
19/7Vi
mai multe opriri
23h 05mFRA-TSR
26/7Vi
mai multe opriri
3h 45mTSR-FRA
381 €
16/7Ma
mai multe opriri
4h 10mFRA-TSR
19/7Vi
mai multe opriri
17h 45mTSR-FRA
422 €
20/7
mai multe opriri
14h 05mFRA-TSR
26/7Vi
mai multe opriri
3h 45mTSR-FRA
434 €
20/7
mai multe opririHiSky
24h 55mFRA-TSR
29/7Lu
mai multe opririHiSky
5h 40mTSR-FRA
453 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Timișoara

Oferte zboruri dus-întors:

Timișoara - Frankfurt

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: