Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

Găsește zboruri ieftine din Timișoara către Frankfurt începând cu 98 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Timișoaracătre Frankfurt cu plecare pe 13/8. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Lu 22/7
Lu 29/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Frankfurt

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Timișoara către Frankfurt.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Timișoara către Frankfurt.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 43.709.550 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Timișoaracătre Frankfurt (TSR-FRA)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Timișoaracătre Frankfurt care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
18:15 - 22:00TSR-FRA
4h 45m1 escală
17:15 - 22:20FRA-TSR
4h 05m1 escală
176 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 11 iul - Vi, 19 iul
18:15 - 22:00TSR-FRA
4h 45m1 escală
21:15 - 09:00FRA-TSR
10h 45m1 escală
192 €Lufthansa
Găsește oferta
Sâ, 13 iul - Du, 14 iul
08:00 - 17:45TSR-FRA
10h 45m2 escale
07:00 - 18:55FRA-TSR
10h 55m2 escale
226 €KLM
Găsește oferta
Jo, 11 iul - Vi, 19 iul
18:45 - 06:10TSR-FRA
12h 25m2 escale
22:00 - 14:00FRA-TSR
15h 00m2 escale
227 €Turkish Airlines
Găsește oferta
Jo, 11 iul - Du, 14 iul
05:25 - 13:40TSR-FRA
9h 15m2 escale
22:00 - 14:00FRA-TSR
15h 00m2 escale
238 €Turkish Airlines
Găsește oferta
Sâ, 13 iul - Du, 14 iul
14:25 - 17:05TSR-FRA
3h 40m1 escală
21:50 - 17:25FRA-TSR
18h 35m2 escale
Jo, 14 nov - Lu, 18 nov
06:25 - 16:30TSR-FRA
11h 05m2 escale
16:15 - 22:25FRA-TSR
5h 10m1 escală
Sâ, 5 oct - Sâ, 19 oct
14:10 - 07:30TSR-FRA
18h 20m2 escale
21:50 - 17:35FRA-TSR
18h 45m2 escale
393 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Jo, 22 aug - Lu, 26 aug
14:10 - 08:30TSR-FRA
19h 20m2 escale
21:50 - 17:35FRA-TSR
18h 45m2 escale
397 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Jo, 22 aug - Lu, 26 aug
05:25 - 21:45TSR-FRA
17h 20m2 escale
18:30 - 08:40FRA-TSR
13h 10m2 escale
421 €KLM
Găsește oferta
Sâ, 5 oct - Sâ, 19 oct

Zboruri din Timișoaracătre Frankfurt -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Timișoaracătre Frankfurt pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Timișoaracătre Frankfurt?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Timișoaracătre Frankfurt.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar-dus din Timișoaracătre Frankfurt costă 54 €, între Timișoara și Karlsruhe. În medie, cele mai bune prețuri sunt la zborurile din Timișoaracătre Aeroportul Frankfurt-Hahn. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 163 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Timișoara în Frankfurt?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Timișoaracătre Frankfurt accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Timișoara în Frankfurt, caută mai degrabă plecări în zilele de miercuri și evită-le pe cele în zilele de vineri (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Frankfurt, miercuri este cea mai ieftină zi, iar sâmbătă, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Timișoaracătre Frankfurt?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Timișoara din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Timișoaracătre Frankfurt este noiembrie, iar biletele costă în medie 108 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iunie și ianuarie, iar costul mediu al biletelor de avion este 298 € și 282 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Timișoaracătre Frankfurt?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Frankfurtcătre Timișoara elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Timișoara către Frankfurt, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 4 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 63 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Timișoara în Frankfurt?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
Cel mai ieftin zbor dus-întors din Timișoara în Frankfurt găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore a fost de 176 € (cu Lufthansa), urmat de 226 € (cu KLM). Au mai fost găsite oferte pentru zboruri doar dus începând de la 98 € (cu Lufthansa) sau de la 122 € (cu HiSky).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Timișoara șiFrankfurt?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Timișoara către Frankfurt.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Timișoaracătre Frankfurt și este Wizz Air Malta. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Wizz Air Malta pentru această rută este 27 €.

Câte zboruri există între Timișoara și Frankfurt zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Timișoara și aterizează în Frankfurt, cu o durată medie de zbor de 2h 00m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 15:00, iar cele mai multe zboruri decolează după-amiaza. În fiecare săptămână operează 2 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Timișoara și Frankfurt?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există 2 opțiuni de clasă de cabină disponibile pentru ruta respectivă. Acestea sunt Business și Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

98 €
Zbor din Timișoara către Frankfurt

Când să rezervi zborurile din Timișoara către Frankfurt

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Timișoara către Frankfurt based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Timișoara către Frankfurt

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Timișoara către Frankfurt?

  În călătoria ta către Frankfurt,vei zbura din Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia. Vezi ateriza pe unul dintre cele 2 din Frankfurt: Frankfurt sau Frankfurt-Hahn.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Timișoara către Frankfurt?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Timișoara către Frankfurt?

  Star Alliance, și SkyTeam sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Timișoara și Frankfurt, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Timișoara către Frankfurt?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Timișoara către Frankfurt.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Timișoara către Frankfurt în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Frankfurt din Timișoara să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Timișoara către Frankfurt?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Frankfurt cu o companie aeriană și înapoi către Timișoara cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Timișoara către Frankfurt?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Frankfurt din Timișoara, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Timișoara către Frankfurt

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Timișoaracătre Frankfurtgăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
13/8Ma
1 EscalăLufthansa
3h 45mTSR-FRA
98 €
2/8Vi
1 EscalăLufthansa
5h 50mTSR-FRA
116 €
3/7Mi
1 EscalăHiSky
5h 40mTSR-FRA
122 €
12/8Lu
1 EscalăLufthansa
3h 45mTSR-FRA
124 €
2/7Ma
2 Escale
24h 10mTSR-FRA
126 €
11/7Jo
2 Escale
22h 25mTSR-FRA
127 €
9/7Ma
2 Escale
22h 55mTSR-FRA
133 €
24/7Mi
1 EscalăHiSky
5h 40mTSR-FRA
166 €
19/8Lu
2 EscaleAustrian Airlines
18h 45mTSR-FRA
220 €
13/8Ma
2 EscaleAustrian Airlines
7h 35mTSR-FRA
254 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Timișoaracătre Frankfurt.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Timișoara către Frankfurt that are departing in the next 10 days.
27/6Jo
mai multe opririLufthansa
5h 45mTSR-FRA
29/6
mai multe opririLufthansa
6h 10mFRA-TSR
265 €
24/6Lu
mai multe opririLufthansa
4h 50mTSR-FRA
26/6Mi
mai multe opririLufthansa
4h 05mFRA-TSR
295 €
24/6Lu
mai multe opririLufthansa
5h 45mTSR-FRA
29/6
mai multe opririLufthansa
4h 10mFRA-TSR
322 €
24/6Lu
mai multe opririLufthansa
4h 45mTSR-FRA
26/6Mi
mai multe opririLufthansa
5h 05mFRA-TSR
333 €
24/6Lu
mai multe opriri
19h 30mTSR-FRA
26/6Mi
mai multe opriri
15h 00mFRA-TSR
403 €
24/6Lu
mai multe opriri
19h 30mTSR-FRA
26/6Mi
mai multe opriri
15h 00mFRA-TSR
410 €
25/6Ma
mai multe opriri
27h 50mTSR-FRA
27/6Jo
mai multe opriri
20h 35mFRA-TSR
413 €
24/6Lu
mai multe opriri
4h 50mTSR-FRA
26/6Mi
mai multe opriri
5h 50mFRA-TSR
414 €
26/6Mi
mai multe opririTurkish Airlines
15h 30mTSR-FRA
27/6Jo
mai multe opririTurkish Airlines
21h 55mFRA-TSR
805 €
26/6Mi
mai multe opririTurkish Airlines
15h 30mTSR-FRA
27/6Jo
mai multe opririTurkish Airlines
21h 55mFRA-TSR
829 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Timișoara - Frankfurt

Oferte zboruri dus-întors:

Frankfurt - Timișoara

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare: