Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Companii aeriene

IAS - BRU

83 € Găsește zboruri ieftine din Iași în Bruxelles-National

Acesta este cel mai mic preț la un zbor dus-întors găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Iașicătre Bruxelles-National cu plecare pe 9/9. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sâ 17/8
Sâ 24/8

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bruxelles-National

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Iași către Bruxelles.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Iași către Bruxelles.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Iașicătre Bruxelles-National (IAS-BRU)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Iașicătre Bruxelles-National care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
16:00 - 17:10IAS-BRU
26h 10m1 escală
15:35 - 15:20BRU-IAS
22h 45m1 escală
83 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Lu, 9 sept - Lu, 16 sept
16:00 - 17:25IAS-BRU
26h 25m2 escale
12:55 - 01:20BRU-IAS
11h 25m2 escale
87 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 5 sept - Jo, 12 sept
16:00 - 19:55IAS-BRU
4h 55m1 escală
19:15 - 01:20BRU-IAS
5h 05m1 escală
89 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Vi, 6 sept - Jo, 12 sept
16:00 - 17:25IAS-BRU
26h 25m2 escale
20:45 - 15:20BRU-IAS
17h 35m2 escale
92 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 5 sept - Lu, 9 sept
16:00 - 17:25IAS-BRU
26h 25m2 escale
20:45 - 01:20BRU-IAS
27h 35m2 escale
92 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 5 sept - Lu, 9 sept
16:00 - 09:05IAS-BRU
18h 05m1 escală
14:50 - 01:20BRU-IAS
9h 30m1 escală
114 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Vi, 6 sept - Jo, 12 sept
16:00 - 11:05IAS-BRU
20h 05m1 escală
15:35 - 15:20BRU-IAS
22h 45m1 escală
114 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Vi, 6 sept - Lu, 9 sept
05:20 - 10:20IAS-BRU
6h 00m2 escale
17:55 - 01:20BRU-IAS
6h 25m1 escală
Vi, 20 sept - Jo, 26 sept
16:00 - 19:10IAS-BRU
4h 10m1 escală
15:35 - 01:20BRU-IAS
8h 45m1 escală
142 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Vi, 20 sept - Jo, 26 sept
16:00 - 23:25IAS-BRU
8h 25m1 escală
15:35 - 01:20BRU-IAS
8h 45m1 escală
155 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Lu, 16 sept - Du, 22 sept

Zboruri din Iașicătre Bruxelles-National -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Iașicătre Bruxelles-National pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Iași în Bruxelles-National?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Iașicătre Aeroportul Bruxelles-National accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Iași în Bruxelles-National, caută mai degrabă plecări în zilele de luni și evită-le pe cele în zilele de sâmbătă (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Bruxelles-National, joi este cea mai ieftină zi, iar luni, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Iașicătre Aeroportul Bruxelles-National?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Iași din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Iașicătre Aeroportul Bruxelles-National este noiembrie, iar biletele costă în medie 35 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 194 € și 156 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Iașicătre Aeroportul Bruxelles-National?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Bruxelles-Nationalcătre Iași elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Iașicătre Aeroportul Bruxelles-National, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 76 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Iași în Bruxelles-National?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, cele mai ieftine bilete doar dus din Iași în Bruxelles-National au cele cu Austrian Airlines (116 €) și cu Lufthansa (119 €), iar cele mai ieftine pentru o călătorie dus-întors, cu Austrian Airlines (83 €) și cu Lufthansa (87 €).

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

noiembrie

Cel mai ieftin zbor

83 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 63%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 65%.
Zbor din Iași către Bruxelles-National

Când să rezervi zborurile din Iași către Bruxelles-National

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Iași către Bruxelles-National based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Iași în Bruxelles-National

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Iași către Bruxelles-National?

  Atunci când zbori din Iași, vei pleca de pe aeroportul Iaşi și vei ateriza la Bruxelles-National, cunoscut și ca Bruxelles-National.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Iași în Bruxelles-National?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Iași în Bruxelles-National?

  Star Alliance, și SkyTeam sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Iași și Bruxelles-National, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Iași către Bruxelles-National?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Iași către Bruxelles-National.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Iași în Bruxelles-National în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Iași către Bruxelles-National este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Iași către Bruxelles-National?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bruxelles-National și înapoi, în Iași, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Iași în Bruxelles-National?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Iași în Bruxelles-National, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Principalele companii aeriene care zboară din Iași către Bruxelles-National.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Iași către Bruxelles. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Iași către Bruxelles-National? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
6,9
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 256 evaluări
6,3Mâncare
6,7Îmbarcare
6,0Divertisment
6,8Confort
7,4Echipaj
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Iași către Bruxelles

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Iașicătre Bruxellesgăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
17/10Jo
1 Escală
8h 40mIAS-BRU
88 €
17/10Jo
1 Escală
8h 40mIAS-BRU
92 €
1/10Ma
2 Escale
15h 05mIAS-BRU
102 €
17/9Ma
2 Escale
15h 00mIAS-BRU
106 €
6/9Vi
1 EscalăAustrian Airlines
4h 55mIAS-BRU
116 €
15/9Du
2 EscaleLufthansa
26h 25mIAS-BRU
119 €
10/9Ma
1 EscalăAustrian Airlines
8h 25mIAS-BRU
124 €
4/9Mi
2 EscaleLufthansa
7h 10mIAS-BRU
129 €
24/7Mi
1 EscalăTAROM
10h 25mIAS-BRU
174 €
24/7Mi
1 EscalăTAROM
5h 15mIAS-BRU
175 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Iașicătre Bruxelles-National.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Iași către Bruxelles that are departing in the next 10 days.
20/7
mai multe opririAustrian Airlines
18h 05mIAS-BRU
28/7Du
mai multe opririAustrian Airlines
7h 30mBRU-IAS
243 €
20/7
mai multe opririLufthansa
19h 40mIAS-BRU
28/7Du
mai multe opririLufthansa
24h 25mBRU-IAS
351 €
22/7Lu
mai multe opririAustrian Airlines
4h 10mIAS-BRU
25/7Jo
mai multe opririAustrian Airlines
4h 25mBRU-IAS
437 €
22/7Lu
mai multe opriri
7h 55mIAS-BRU
25/7Jo
mai multe opriri
25h 50mBRU-IAS
450 €
22/7Lu
mai multe opriri
7h 55mIAS-BRU
25/7Jo
mai multe opriri
28h 05mBRU-IAS
452 €
22/7Lu
mai multe opriri
28h 05mIAS-BRU
25/7Jo
mai multe opriri
28h 05mBRU-IAS
467 €
19/7Vi
mai multe opririTAROM
10h 25mIAS-BRU
22/7Lu
mai multe opririTAROM
8h 25mBRU-IAS
484 €
19/7Vi
mai multe opriri
7h 55mIAS-BRU
22/7Lu
mai multe opriri
20h 05mBRU-IAS
522 €
19/7Vi
mai multe opriri
27h 35mIAS-BRU
22/7Lu
mai multe opriri
9h 10mBRU-IAS
530 €
19/7Vi
mai multe opriri
27h 35mIAS-BRU
22/7Lu
mai multe opriri
16h 40mBRU-IAS
556 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Iași - Bruxelles-National

Oferte zboruri dus-întors:

Bruxelles-National - Iași

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare: