Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

IAS - FRA

Găsește zboruri ieftine din Iași în Frankfurt

1 adult
Vi 17/5
Vi 24/5

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Frankfurt

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Iași către Frankfurt.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Iași către Frankfurt.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.553.814 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Iașicătre Frankfurt -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Iașicătre Frankfurt pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Iași în Frankfurt?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Iașicătre Aeroportul Frankfurt accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Iași în Frankfurt, caută mai degrabă plecări în zilele de miercuri și evită-le pe cele în zilele de vineri (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Frankfurt, joi este cea mai ieftină zi, iar vineri, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Iașicătre Aeroportul Frankfurt?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Iași din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Iașicătre Aeroportul Frankfurt este iunie, iar biletele costă în medie 204 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt septembrie și decembrie, iar costul mediu al biletelor de avion este 312 € și 297 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Iașicătre Aeroportul Frankfurt?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Frankfurtcătre Iași elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Iași către Aeroportul Frankfurt, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 4 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 56 zile înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

decembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 2%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 14%.

Când să rezervi zborurile din Iași către Frankfurt

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Iași către Frankfurt based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Iași în Frankfurt

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Iași în Frankfurt?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Iași către Frankfurt?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Iași către Frankfurt.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Iași în Frankfurt în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Iași către Frankfurt este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Iași către Frankfurt?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Frankfurt și înapoi, în Iași, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Iași în Frankfurt?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Iași în Frankfurt, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Iași către Frankfurt

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2305 kmIAS-FRA

Caută după escale

Zboruri Iași - Frankfurt

Oferte zboruri dus-întors:

Frankfurt - Iași

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: