Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene
Oferte

Găsește zboruri ieftine din Italia către Iași începând cu 32 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Iași cu plecare pe 4/6. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Jo 20/6
Jo 27/6

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Iași

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Iași
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Iași
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.596.105 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Iași Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Iași pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Iași?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
Conform căutărilor realizate pe KAYAK în ultimele 72 de ore, dacă zbori din Bergamo, ai toate șansele să găsești cea mai bună ofertă în Iași, pentru că acesta a fost cel mai ieftin loc din care să iei avionul. Au fost găsite prețuri pentru doar 29 € (doar dus) și 45 € (pentru un zbor dus-întors). De asemenea, în ultimele 72 hours, cea mai populară conexiune în Iași a fost cea din Bologna, iar cel mai ieftin preț pentru un zbor dus-întors a fost 92 €.

Cât costă un zbor către Iași?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Iași de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Iași costă 130 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 33 € și avionul a decolat din Bergamo. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Romacătre Iași și costă în medie 97 € și Bergamo către Iași care costă în medie 142 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Iași?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Iașicăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Iași este joi, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 132 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este sâmbătă, iar prețurile sunt în medie de 210 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Iași?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Iași, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Iași este ianuarie, când biletele costă, în medie, 48 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și decembrie, când costul mediu al biletelor din Italia este 236 € și, respectiv, 213 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este ianuarie, cu un preț mediu de 49 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Iași?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Iași în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Iași este, de regulă, seara, când zborurile costă, în medie, 155 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Iași este, de regulă, seara, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 172 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Iași?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Iași, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Iași la următoarele prețuri sau mai puțin: Din Aeroportul Roma Ciampino doar dus la 45 €, dus-întors la 82 €; din Bergamo doar dus la 49 €, dus-întors la 93 €; din Aeroportul Veneţia Treviso doar dus la 62 €; dus-întors la 110 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Iași?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Iași, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 0 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 62 zile înainte de plecare.

Cât durează zborul către Iași?

Durata zborului tău către Iași depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Iași pe KAYAK sunt din Bergamo, care durează 2h 15m, Roma, care durează 2h 25m, și Milano, care durează 3h 45m.

Câte zboruri directe către Iași operează zilnic?

Există în jur de 6 zboruri zilnice directe Italia către Iași. Cele mai multe zboruri pleacă seara, 18:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 35% dintre zboruri pleacă seara.

Câte zboruri directe către Iași operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 40 zboruri directe Italiacătre Iași. Cea mai frecventă zi pentru plecări este vineri, cu 15% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Iași?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Iași. În schimb, poți găsi 37 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Milano.

How many cities have direct flights către Iași?

Din Italia, there are direct flights către Iași from 6 cities. The city with the most direct flights is Milano, with 13 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

iulie

Cel mai ieftin zbor

32 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 41%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 24%.
Zbor din Bergamo către Iași

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Iași

 • Care este cel mai ieftin zbor în Iași?

  Conform căutărilor realizate pe KAYAK în ultimele 72 de ore, dacă zbori din Bergamo, ai toate șansele să găsești cea mai bună ofertă în Iași, pentru că acesta a fost cel mai ieftin loc din care să iei avionul. Au fost găsite prețuri pentru doar 29 € (doar dus) și 45 € (pentru un zbor dus-întors). De asemenea, în ultimele 72 hours, cea mai populară conexiune în Iași a fost cea din Bologna, iar cel mai ieftin preț pentru un zbor dus-întors a fost 92 €.

 • Cât de departe este Iași de centrul din Iași?

  Centrul orașului Iași se află la 2 km față de Iași.

 • Care este numele aeroportului din Iași?

  Iași este deservit de Iași, cunoscut de asemenea ca Iaşi. Codul aeroportului este IAS.

 • Cât costă un zbor către Iași?

  În medie, un zbor către Iași costă 130 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 33 € și a plecat din Aeroportul Bergamo Internațional Orio al Serio.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Iași?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Iași.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Iași în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Iași să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Iași?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Iași și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Iași?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Iași, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Iași

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Iași.

Preferi să zbori fără escală către Iaşi?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Iaşi, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Italia - Iaşi

luni

Air Europa,Air France,Air Serbia, +9 multe altele

Air Europa,Air France, +10 multe altele

marți

Air Europa,Air France,Air Serbia, +8 multe altele

Air Europa,Air France, +9 multe altele

miercuri

Air Europa,Air France,Air Serbia, +9 multe altele

Air Europa,Air France, +10 multe altele

joi

Air Europa,Air France,Air Serbia, +8 multe altele

Air Europa,Air France, +9 multe altele

vineri

Air Europa,Air France,Air Serbia, +9 multe altele

Air Europa,Air France, +10 multe altele

sâmbătă

Air Europa,Air France,Austrian Airlines, +7 multe altele

Air Europa,Air France, +8 multe altele

duminică

Air Europa,Air France,Austrian Airlines, +8 multe altele

Air Europa,Air France, +9 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Iaşi - Italia

luni

Air Europa,Air France,Air Serbia, +9 multe altele

Air Europa,Air France, +10 multe altele

marți

Air Europa,Air France,Air Serbia, +8 multe altele

Air Europa,Air France, +9 multe altele

miercuri

Air Europa,Air France,Air Serbia, +9 multe altele

Air Europa,Air France, +10 multe altele

joi

Air Europa,Air France,Air Serbia, +8 multe altele

Air Europa,Air France, +9 multe altele

vineri

Air Europa,Air France,Air Serbia, +9 multe altele

Air Europa,Air France, +10 multe altele

sâmbătă

Air Europa,Air France,Austrian Airlines, +7 multe altele

Air Europa,Air France, +8 multe altele

duminică

Air Europa,Air France,Austrian Airlines, +8 multe altele

Air Europa,Air France, +9 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Italia către Iași.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Iași. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din Italia către Iași. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Iași? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 225 evaluări
6,9Îmbarcare
6,6Mâncare
7,0Confort
7,6Echipaj
6,2Divertisment
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Italia către Iași

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Iași găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
14/9
DirectWizz Air Malta
2h 20mBGY-IAS
28/9
DirectWizz Air Malta
2h 30mIAS-BGY
50 €
5/6Mi
DirectRyanair
2h 15mBGY-IAS
6/6Jo
DirectRyanair
2h 25mIAS-BGY
57 €
5/6Mi
DirectRyanair
2h 15mBGY-IAS
6/6Jo
DirectRyanair
2h 25mIAS-BGY
59 €
4/6Ma
DirectWizz Air Malta
2h 20mBGY-IAS
5/6Mi
DirectWizz Air Malta
2h 30mIAS-BGY
75 €
6/6Jo
1 EscalăAustrian Airlines
15h 25mFCO-IAS
19/6Mi
1 EscalăAustrian Airlines
5h 40mIAS-FCO
155 €
20/6Jo
1 EscalăAustrian Airlines
9h 30mMXP-IAS
27/6Jo
1 EscalăAustrian Airlines
18h 30mIAS-MXP
156 €
20/6Jo
2 EscaleLufthansa
15h 15mMXP-IAS
27/6Jo
2 EscaleLufthansa
17h 25mIAS-MXP
219 €
15/10Ma
2 EscaleLufthansa
16h 15mFCO-IAS
19/10
2 EscaleLufthansa
19h 00mIAS-FCO
233 €
8/6
2 EscaleAir France
31h 35mBLQ-IAS
15/6
2 EscaleAir France
19h 25mIAS-BLQ
535 €
8/6
2 EscaleAir France
31h 35mBLQ-IAS
15/6
2 EscaleAir France
19h 25mIAS-BLQ
535 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Iași găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
4/6Ma
DirectWizz Air Malta
2h 20mBGY-IAS
32 €
31/8
DirectRyanair
2h 15mBGY-IAS
34 €
1/6
DirectWizz Air Malta
2h 20mBGY-IAS
39 €
5/6Mi
DirectRyanair
2h 15mBGY-IAS
40 €
8/9Du
DirectWizz Air Malta
2h 25mFCO-IAS
40 €
20/6Jo
1 EscalăAustrian Airlines
6h 45mMXP-IAS
128 €
13/8Ma
2 EscaleLufthansa
13h 30mFCO-IAS
143 €
25/6Ma
1 EscalăAustrian Airlines
3h 45mMXP-IAS
144 €
21/6Vi
2 EscaleLufthansa
18h 50mMXP-IAS
155 €
5/6Mi
2 EscaleWizz Air
38h 20mBGY-IAS
230 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Iași

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Iași care pleacă în următoarele zece zile.
25/5
DirectWizz Air Malta
2h 25mCIA-IAS
27/5Lu
DirectWizz Air Malta
2h 30mIAS-CIA
76 €
25/5
DirectWizz Air Malta
2h 30mTRN-IAS
1/6
DirectWizz Air Malta
2h 40mIAS-TRN
76 €
24/5Vi
DirectWizz Air Malta
2h 30mTRN-IAS
5/6Mi
DirectWizz Air Malta
2h 40mIAS-TRN
91 €
26/5Du
DirectRyanair
2h 15mBGY-IAS
2/6Du
DirectRyanair
2h 25mIAS-BGY
121 €
25/5
Direct
2h 30mTRN-IAS
1/6
mai multe opriri
12h 40mIAS-TRN
159 €
26/5Du
mai multe opriri
15h 10mBGY-IAS
30/5Jo
Direct
2h 30mIAS-BGY
168 €
22/5Mi
mai multe opririAustrian Airlines
7h 15mMXP-IAS
31/5Vi
mai multe opririAustrian Airlines
12h 30mIAS-MXP
249 €
23/5Jo
mai multe opririAustrian Airlines
4h 05mMXP-IAS
25/5
mai multe opririAustrian Airlines
7h 00mIAS-MXP
253 €
23/5Jo
mai multe opririLufthansa
8h 10mMXP-IAS
25/5
mai multe opririLufthansa
8h 20mIAS-MXP
324 €
22/5Mi
mai multe opririLufthansa
18h 10mMXP-IAS
31/5Vi
mai multe opririLufthansa
8h 20mIAS-MXP
387 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț