Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

FCO - IAS

Găsiți zboruri ieftine de la Roma Leonardo da Vinci către Iași începând cu 40 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Leonardo da Vincicătre Iași cu plecare pe 30/8. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Vi 12/7
Vi 19/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Iași

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Roma către Iași.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Roma către Iași.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.212.782 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Leonardo da Vincicătre Iași (FCO-IAS)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Leonardo da Vincicătre Iași care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
15:55 - 19:20FCO-IAS
2h 25mdirect
13:50 - 15:20IAS-FCO
2h 30mdirect
142 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Vi, 5 iul - Du, 7 iul
15:55 - 19:20FCO-IAS
2h 25mdirect
13:50 - 15:20IAS-FCO
2h 30mdirect
176 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Du, 14 iul - Mi, 17 iul
08:55 - 01:20FCO-IAS
15h 25m1 escală
16:00 - 20:40IAS-FCO
5h 40m1 escală
181 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Jo, 4 iul - Du, 7 iul
15:55 - 19:20FCO-IAS
2h 25mdirect
13:25 - 14:55IAS-FCO
2h 30mdirect
201 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Vi, 30 aug - Lu, 2 sept
08:05 - 01:20FCO-IAS
16h 15m2 escale
16:00 - 10:00IAS-FCO
19h 00m2 escale
203 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 4 iul - Du, 7 iul
16:15 - 00:15FCO-IAS
7h 00m1 escală
06:55 - 21:00IAS-FCO
15h 05m1 escală
Vi, 21 iun - Mi, 26 iun
15:55 - 19:20FCO-IAS
2h 25mdirect
13:25 - 14:55IAS-FCO
2h 30mdirect
211 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Jo, 29 aug - Lu, 2 sept
08:55 - 01:20FCO-IAS
15h 25m1 escală
16:00 - 08:10IAS-FCO
17h 10m1 escală
213 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Jo, 29 aug - Lu, 2 sept
16:15 - 00:15FCO-IAS
7h 00m1 escală
13:15 - 14:25IAS-FCO
26h 10m2 escale
Vi, 21 iun - Mi, 26 iun
08:05 - 01:20FCO-IAS
16h 15m2 escale
16:00 - 10:00IAS-FCO
19h 00m2 escale
236 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 4 iul - Du, 7 iul

Zboruri din Leonardo da Vincicătre Iași -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Leonardo da Vincicătre Iași pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Roma Leonardo da Vinci în Iași?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Roma Leonardo da Vincicătre Iași accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Pentru zborul Roma Leonardo da Vinci - Iași, luni este, în medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura, iar vineri, cea mai scumpă. Pentru a călători din Iași înapoi în Roma Leonardo da Vinci, cele mai bune oferte se găsesc de obicei joi, iar marți, cele mai scumpe.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Roma Leonardo da Vincicătre Iași?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Roma Leonardo da Vinci din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Roma Leonardo da Vincicătre Iași este ianuarie, iar biletele costă în medie 49 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 252 € și 214 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Roma Leonardo da Vincicătre Iași?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Iașicătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Aeroportul Roma Leonardo da Vinci către Iași, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 3 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 62 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Roma Leonardo da Vinci în Iași?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, cele mai ieftine bilete doar dus din Roma Leonardo da Vinci în Iași au cele cu Wizz Air Malta (40 €) și cu Austrian Airlines (127 €), iar cele mai ieftine pentru o călătorie dus-întors, cu Wizz Air Malta (142 €) și cu Austrian Airlines (181 €).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Aeroportul Roma Leonardo da Vinci șiIași?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Aeroportul Roma Leonardo da Vinci către Iași.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Aeroportul Roma Leonardo da Vincicătre Iași și este Wizz Air Malta. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Wizz Air Malta pentru această rută este 106 €.

Câte zboruri există între Aeroportul Roma Leonardo da Vinci și Iași zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Aeroportul Roma Leonardo da Vinci și aterizează în Iași, cu o durată medie de zbor de 2h 25m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 15:00, iar cele mai multe zboruri decolează după-amiaza. În fiecare săptămână operează 7 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Roma Leonardo da Vinci și Iași?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Roma Leonardo da Vinci în Iași?

Zborurile directe străbat distanța de 2.179 km, care desparte Roma Leonardo da Vinci de Iași, în aproximativ 2h 25m.

La ce oră pleacă primul avion din Roma Leonardo da Vinci în Iași?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Aeroportul Roma Leonardo da Vinci la 15:30 și vor ateriza în Iași la18:55.

La ce oră pleacă ultimul avion din Roma Leonardo da Vinci în Iași?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Aeroportul Roma Leonardo da Vincicătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci decolează la 15:55 și aterizează la 19:20.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

40 €
Zbor din Roma Leonardo da Vinci către Iași

Când să rezervi zborurile din Leonardo da Vinci către Iași

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Leonardo da Vinci către Iași based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Roma Leonardo da Vinci în Iași

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Roma Leonardo da Vinci în Iași?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Roma Leonardo da Vinci către Iași este Airbus A320-100/200.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Roma Leonardo da Vinci în Iași?

  În fiecare zi, operează zboruri directe din Roma Leonardo da Vinci în Iași.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Roma Leonardo da Vinci către Iași?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Roma Leonardo da Vinci către Iași.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Roma Leonardo da Vinci în Iași în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Roma Leonardo da Vinci către Iași este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Roma Leonardo da Vinci către Iași?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Iași și înapoi, în Roma Leonardo da Vinci, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Roma Leonardo da Vinci în Iași?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Roma Leonardo da Vinci în Iași, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi KAYAK pentru a găsi un zbor ieftin din Aeroportul Roma Leonardo da Vinci către Iași

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 49 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 201 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Roma Leonardo da Vinci către Iaşi?

Află care companii aeriene zboară direct din Leonardo da Vinci către Iaşi, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Roma Leonardo da Vinci - Iaşi

luni

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

miercuri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

joi

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Iaşi - Roma Leonardo da Vinci

luni

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

miercuri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

joi

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Leonardo da Vinci către Iași.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Roma către Iași. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Leonardo da Vinci către Iași? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 234 evaluări
6,5Mâncare
7,6Echipaj
6,9Îmbarcare
7,0Confort
6,2Divertisment
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Roma către Iași

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Romacătre Iașigăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
30/8Vi
DirectWizz Air Malta
2h 25mFCO-IAS
40 €
23/8Vi
DirectWizz Air Malta
2h 25mFCO-IAS
66 €
21/9
2 EscaleWizz Air Malta
14h 30mFCO-IAS
73 €
2/9Lu
2 Escale
19h 20mFCO-IAS
85 €
2/9Lu
1 Escală
12h 55mFCO-IAS
112 €
24/8
1 EscalăAustrian Airlines
26h 50mFCO-IAS
127 €
20/7
1 EscalăAustrian Airlines
26h 50mFCO-IAS
144 €
20/7
2 EscaleLufthansa
19h 00mFCO-IAS
180 €
18/7Jo
2 EscaleLufthansa
9h 30mFCO-IAS
180 €
30/8Vi
1 EscalăTAROM
9h 40mFCO-IAS
201 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Leonardo da Vincicătre Iași.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Roma către Iași that are departing in the next 10 days.
15/6
mai multe opririAustrian Airlines
5h 25mFCO-IAS
17/6Lu
mai multe opririAustrian Airlines
17h 10mIAS-FCO
269 €
15/6
mai multe opririLufthansa
27h 30mFCO-IAS
17/6Lu
mai multe opririLufthansa
10h 40mIAS-FCO
357 €
15/6
mai multe opririLufthansa
22h 30mFCO-IAS
17/6Lu
mai multe opririLufthansa
19h 00mIAS-FCO
358 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Roma Leonardo da Vinci - Iași

Oferte zboruri dus-întors:

Iași - Roma Leonardo da Vinci

Clasa cabinei:

112 €

Descoperă destinații: