Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene
Oferte

Găsiți zboruri ieftine de la Spania către Bucureşti Henri Coandă începând cu 31 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Henri Coandă cu plecare pe 6/6. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sâ 22/6
Sâ 29/6

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti Henri Coandă

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 43.800.826 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Henri Coandă Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, cea mai ieftină ofertă de zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă a fost cea pentru ruta din Castellón de la Plana, în 29 €, pentru o călătorie doar dus, și 74 €, pentru călătoria dus-întors. Cea mai populară conexiune este zborul din Madrid în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă pentru care utilizatorii au găsit oferte dus-întors începând de la 96 €, în ultimele trei zile.

Cât costă un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă 183 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 33 € și avionul a decolat din Zaragoza. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Barcelonacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și costă în medie 155 € și Málaga către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă care costă în medie 187 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este miercuri, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 226 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este marți, iar prețurile sunt în medie de 276 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este ianuarie, când biletele costă, în medie, 96 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, când costul mediu al biletelor din Spania este 398 € și, respectiv, 359 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este ianuarie, cu un preț mediu de 102 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, după-amiaza, când zborurile costă, în medie, 154 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, după-amiaza, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 242 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă la următoarele prețuri sau mai puțin: Din Zaragoza doar dus la 46 €, dus-întors la 157 €; din Valencia doar dus la 64 €, dus-întors la 106 €; din Granadilla doar dus la 65 €; dus-întors la 102 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 0 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 67 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene zboară în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

În general, Wizz Air Malta, Ryanair și TAROM sunt companiile care zboară cel mai des din Spania în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Vezi numărul de zboruri săptămânale din partea companiilor populare care zboară în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

Cât durează zborul către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Bucureşti pe KAYAK sunt din Palma de Mallorca, care durează 3h 00m, Barcelona, care durează 3h 15m, Alicante, care durează 3h 30m, și Madrid, care durează 3h 45m.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează zilnic?

Există în jur de 20 zboruri zilnice directe Spania către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai multe zboruri pleacă noaptea, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 33% dintre zboruri pleacă noaptea.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 138 zboruri directe Spaniacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cea mai frecventă zi pentru plecări este vineri, cu 17% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

În fiecare săptămână, există 14 zboruri pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) și 65 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor) către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Nu se realizează niciun zbor pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor).

How many cities have direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Din Spania, there are direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă from 11 cities. The city with the most direct flights is Madrid, with 21 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

August

Cel mai ieftin zbor

31 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 39%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 61%.
Zbor din Castellón de la Plana către Bucureşti

Întrebări frecvente - rezervarea zborurilor către Bucureşti Henri Coandă

 • Care este cel mai ieftin zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

  În ultimele trei zile, cea mai ieftină ofertă de zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă a fost cea pentru ruta din Castellón de la Plana, în 29 €, pentru o călătorie doar dus, și 74 €, pentru călătoria dus-întors. Cea mai populară conexiune este zborul din Madrid în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă pentru care utilizatorii au găsit oferte dus-întors începând de la 96 €, în ultimele trei zile.

 • Cât de departe este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de centrul din Bucureşti?

  Este nevoie să străbați 16 km pentru a ajunge în centrul orașului Bucureşti din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 183 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 33 € și a plecat din Aeroportul Zaragoza.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti Henri Coandă?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti Henri Coandă.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti Henri Coandă în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor către Bucureşti Henri Coandă este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către Bucureşti Henri Coandă?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti Henri Coandă și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti Henri Coandă?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori în Bucureşti Henri Coandă, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Bucureşti Henri Coandă

 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Bucureşti Henri Coandă.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti Henri Coandă?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Henri Coandă, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Spania - Bucureşti Henri Coandă

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +41 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Spania

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +41 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Spania către Henri Coandă.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din Spania către Bucureşti. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Henri Coandă? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 227 evaluări
7,6Echipaj
6,9Îmbarcare
7,0Confort
6,2Divertisment
6,6Mâncare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Spania către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
11/6Ma
1 Escală
16h 15mVLC-OTP
19/6Mi
1 Escală
15h 25mOTP-VLC
80 €
20/6Jo
1 Escală
9h 35mBCN-OTP
27/6Jo
1 Escală
13h 00mOTP-BCN
89 €
27/6Jo
1 EscalăWizz Air Malta
14h 40mMAD-OTP
2/7Ma
1 EscalăWizz Air Malta
20h 50mOTP-MAD
96 €
27/6Jo
1 EscalăWizz Air Malta
14h 40mMAD-OTP
1/7Lu
1 EscalăWizz Air Malta
13h 50mOTP-MAD
97 €
6/6Jo
1 Escală
6h 15mBCN-OTP
11/6Ma
Direct
3h 20mOTP-BCN
97 €
27/6Jo
1 EscalăWizz Air Malta
14h 40mMAD-OTP
4/7Jo
1 EscalăWizz Air Malta
13h 50mOTP-MAD
101 €
5/6Mi
1 EscalăRyanair
6h 55mBCN-OTP
10/6Lu
1 EscalăRyanair
8h 40mOTP-BCN
115 €
12/9Jo
DirectRyanair
3h 45mMAD-OTP
1/10Ma
DirectRyanair
4h 00mOTP-MAD
129 €
22/7Lu
1 EscalăWizz Air
24h 00mBCN-OTP
28/7Du
1 EscalăWizz Air
9h 30mOTP-BCN
227 €
11/10Vi
DirectTAROM
3h 50mMAD-OTP
13/10Du
DirectTAROM
4h 05mOTP-MAD
244 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
6/6Jo
DirectWizz Air Malta
3h 20mCDT-OTP
31 €
29/5Mi
DirectWizz Air Malta
3h 30mVLC-OTP
32 €
4/6Ma
1 EscalăRyanair
11h 20mBCN-OTP
35 €
20/6Jo
DirectWizz Air Malta
3h 10mPMI-OTP
37 €
13/6Jo
1 EscalăRyanair
13h 05mALC-OTP
55 €
17/6Lu
1 EscalăWizz Air
14h 10mALC-OTP
64 €
28/5Ma
1 EscalăWizz Air
17h 55mMAD-OTP
86 €
13/6Jo
2 EscaleLufthansa
10h 50mSVQ-OTP
185 €
31/5Vi
2 EscaleLufthansa
13h 25mBCN-OTP
196 €
31/5Vi
1 EscalăTAROM
7h 35mBIO-OTP
214 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Henri Coandă

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
28/5Ma
Direct
3h 50mAGP-OTP
5/6Mi
mai multe opriri
8h 00mOTP-AGP
96 €
28/5Ma
Direct
3h 50mAGP-OTP
6/6Jo
Direct
4h 20mOTP-AGP
97 €
28/5Ma
DirectHiSky
3h 50mAGP-OTP
6/6Jo
DirectHiSky
4h 10mOTP-AGP
99 €
28/5Ma
DirectHiSky
3h 50mAGP-OTP
4/6Ma
DirectHiSky
4h 10mOTP-AGP
107 €
28/5Ma
DirectWizz Air Malta
3h 55mMAD-OTP
4/6Ma
DirectWizz Air Malta
4h 10mOTP-MAD
115 €
27/5Lu
DirectWizz Air Malta
3h 25mZAZ-OTP
31/5Vi
DirectWizz Air Malta
3h 40mOTP-ZAZ
116 €
26/5Du
DirectRyanair
3h 45mMAD-OTP
4/6Ma
DirectRyanair
4h 00mOTP-MAD
125 €
26/5Du
DirectRyanair
3h 45mMAD-OTP
4/6Ma
DirectRyanair
4h 00mOTP-MAD
129 €
26/5Du
mai multe opririLufthansa
9h 20mAGP-OTP
8/6
mai multe opririLufthansa
6h 30mOTP-AGP
248 €
27/5Lu
mai multe opririLufthansa
9h 20mAGP-OTP
6/6Jo
mai multe opririLufthansa
12h 50mOTP-AGP
258 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti Henri Coandă

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti Henri Coandă - Spania

Clasa cabinei:

55 €