Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

BIO - CLJ

Găsește zboruri ieftine din Bilbao către Cluj-Napoca

1 adult
0 bagaje
Mi 19/6
Mi 26/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.596.105 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Bilbaocătre Cluj-Napoca -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bilbaocătre Cluj-Napoca pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bilbaocătre Cluj-Napoca?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bilbao din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bilbaocătre Cluj-Napoca este ianuarie, iar biletele costă în medie 147 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iunie și februarie, iar costul mediu al biletelor de avion este 468 € și 371 €.

Bine de știut

În afara sezonului

februarie

Sezon de vârf

August
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 30%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 22%.

Când să rezervi zborurile din Bilbao către Cluj-Napoca

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bilbao către Cluj-Napoca based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bilbao către Cluj-Napoca

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bilbao către Cluj-Napoca?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bilbao către Cluj-Napoca?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bilbao către Cluj-Napoca.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bilbao către Cluj-Napoca în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Cluj-Napoca din Bilbao să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bilbao către Cluj-Napoca?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Cluj-Napoca cu o companie aeriană și înapoi către Bilbao cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bilbao către Cluj-Napoca?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Cluj-Napoca din Bilbao, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Zboruri Bilbao - Cluj-Napoca

Oferte zboruri dus-întors:

Cluj-Napoca - Bilbao

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: