Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Companii aeriene

BLQ - SCV

Găsește zboruri ieftine din Bologna către Suceava

1 adult
Du 24/3
Du 31/3

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Suceava

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bologna către Suceava.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bologna către Suceava.
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 50.407.861 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Bolognacătre Suceava -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bolognacătre Suceava pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bologna în Suceava?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bolognacătre Suceava accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Pentru zborul Bologna - Suceava, luni este, în medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura, iar duminică, cea mai scumpă. Pentru a călători din Suceava înapoi în Bologna, cele mai bune oferte se găsesc de obicei luni, iar duminică, cele mai scumpe.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bolognacătre Suceava?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bologna din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bolognacătre Suceava este ianuarie, iar biletele costă în medie 27 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 294 € și 196 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Bolognacătre Suceava?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Suceavacătre Bologna elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Bologna către Suceava, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 4 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 84 zile înainte de plecare.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Bologna și Suceava?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Bine de știut

În afara sezonului

februarie

Sezon de vârf

August
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 73%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 175%.

Când să rezervi zborurile din Bologna către Suceava

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bologna către Suceava based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bologna către Suceava

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bologna către Suceava?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bologna către Suceava este Airbus A320-100/200.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bologna către Suceava?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bologna către Suceava.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bologna către Suceava în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Suceava din Bologna să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bologna către Suceava?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Suceava cu o companie aeriană și înapoi către Bologna cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bologna către Suceava?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Suceava din Bologna, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Principalele companii aeriene care zboară din Bologna către Suceava.

Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori la clasa întâi din Bologna către Suceava? Evaluările lăsate pe KAYAK pentru companiile aeriene includ un scor total pentru fiecare companie, bazat pe o serie de factori, precum nivelul de confort, procesul de îmbarcare, divertismentul la bord și multe altele. Cu ajutorul lor poți lua cea mai bună decizie. Vezi notele companiilor aeriene conform evaluărilor lăsate pe KAYAK.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 188 evaluări
77crew
66food
71overall
69boarding
71comfort
63entertainment
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Citește mai multe despre Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Bologna către Suceava

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1947 kmBLQ-SCV

Caută după escale

Zboruri Bologna - Suceava

Oferte zboruri dus-întors:

Suceava - Bologna

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: