Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

Găsește zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Frankfurt

1 adult
0 bagaje
Mi 19/6
Mi 26/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 41.611.298 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Cluj-Napocacătre Frankfurt -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Cluj-Napocacătre Frankfurt pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Cluj-Napocacătre Frankfurt?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Cluj-Napocacătre Frankfurt.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Cluj-Napocacătre Frankfurt costă 114 €, între Cluj-Napoca și Aeroportul Frankfurt-Hahn. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 97 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Cluj-Napoca în Frankfurt?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Cluj-Napocacătre Frankfurt accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Frankfurt va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de luni și mai scump, într-o duminică. Pentru zborul de întoarcere în Cluj-Napoca cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de marți, evitând zilele de duminică.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Cluj-Napocacătre Frankfurt?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Cluj-Napoca din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Cluj-Napocacătre Frankfurt este februarie, iar biletele costă în medie 125 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iunie, iar costul mediu al biletelor de avion este 318 € și 260 €.

Pot economisi bani dacă zbor cu o escală?din Cluj-Napocacătre Frankfurt?

Prețul mediu pentru toate zborurile fără escală, zborurile cu o escală și zborurile cu două escale pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Nu, cu un preț mediu de 132 € pentru această rută, prețurile sunt în general cele mai mici atunci când zbori direct.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Cluj-Napocacătre Frankfurt?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Frankfurtcătre Cluj-Napoca elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Cluj-Napocacătre Frankfurt, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 88 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Cluj-Napoca șiFrankfurt?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Cluj-Napoca către Frankfurt.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Cluj-Napocacătre Frankfurt și este Wizz Air Malta. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Wizz Air Malta pentru această rută este 27 €.

Câte zboruri există între Cluj-Napoca și Frankfurt zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Cluj-Napoca și aterizează în Frankfurt, cu o durată medie de zbor de 2h 20m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 18:00, iar cele mai multe zboruri decolează seara. În fiecare săptămână operează 2 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Cluj-Napoca și Frankfurt?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Când să rezervi zborurile din Cluj-Napoca către Frankfurt

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Cluj-Napoca către Frankfurt based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Cluj-Napoca către Frankfurt

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Cluj-Napoca către Frankfurt?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Cluj-Napoca către Frankfurt?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Cluj-Napoca către Frankfurt.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Cluj-Napoca către Frankfurt în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Frankfurt din Cluj-Napoca să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Cluj-Napoca către Frankfurt?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Frankfurt cu o companie aeriană și înapoi către Cluj-Napoca cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Cluj-Napoca către Frankfurt?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Frankfurt din Cluj-Napoca, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj către Frankfurt?

Află care companii aeriene zboară direct din Internațional Avram Iancu Cluj către Frankfurt, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Frankfurt

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Frankfurt - Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri Cluj-Napoca - Frankfurt

Oferte zboruri dus-întors:

Frankfurt - Cluj-Napoca

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: