Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

CLJ - YUL

Găsește zboruri ieftine din Cluj-Napoca în Montreal

1 adult
Du 31/3
Du 7/4
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 49.771.926 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cheap flight deals din Cluj-Napoca către Pierre Elliott Trudeau Intl

 
Acestea sunt cele mai ieftine oferte pentru zborurile din Cluj-Napocacătre Pierre Elliott Trudeau Intl disponibile momentan pe KAYAK, împreună cu opțiunile oferite de cele mai populare companii aeriene alese de utilizatorii KAYAK pentru această rută. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.

Oferte recente la zborurile dus-întors din Cluj-Napocacătre Pierre Elliott Trudeau Intl

Oferte dus-întors recomandate, cu plecare în următoarele luni, din partea celor mai populare companii aeriene care zboară din Cluj-Napocacătre Pierre Elliott Trudeau Intl.

Oferte recente la zborurile doar-dus din Cluj-Napoca către Pierre Elliott Trudeau Intl

Zbori doar dus? Iată unele dintre cele mai bune oferte de zbor doar dus din Cluj-Napocacătre Pierre Elliott Trudeau Intl găsite recent pe KAYAK.

Oferte recente de ultim moment la zborurile din Cluj-Napoca către Pierre Elliott Trudeau Intl

Vrei să găsești un preț foarte bun la un zbor rezervat din scurt? Aruncă o privire pentru aceste oferte recente la zborurile de ultim moment din Cluj-Napocacătre Pierre Elliott Trudeau Intl.

Oferte recente de zbor directedin Cluj-Napoca către Pierre Elliott Trudeau Intl

Cele mai noi oferte pentru zborurile directe din Cluj-Napoca către Pierre Elliott Trudeau Intl, pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de zbor fără să fie nevoie să faci escală.

Oferte ieftine la autobuze și trenuri din Cluj-Napocacătre Pierre Elliott Trudeau Intl

Găsește bilete recente dus-întors la trenurile sau autobuzele din Cluj-Napocacătre Pierre Elliott Trudeau Intl.

Toate ofertele dus întors la zborurile către Pierre Elliott Trudeau Intl

Cele mai ieftine bilete de avion către Pierre Elliott Trudeau Intl găsite recent pe KAYAK.
CLJ-YUL
11228 kmmai multe opriri
YUL-CLJ
11228 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta
CLJ-YUL
11228 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri din Cluj-Napocacătre Pierre Elliott Trudeau Intl -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Cluj-Napocacătre Pierre Elliott Trudeau Intl pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Cluj-Napocacătre Aeroportul Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Cluj-Napoca din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Cluj-Napocacătre Aeroportul Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl este martie, iar biletele costă în medie 553 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și mai, iar costul mediu al biletelor de avion este 1.012 € și 812 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Cluj-Napocacătre Aeroportul Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Montreal Pierre Elliott Trudeau Intlcătre Cluj-Napoca elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Cluj-Napoca către Aeroportul Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 3 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 36 zile înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

iunie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 2%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 2%.

Când să rezervi zborurile din Cluj-Napoca către Pierre Elliott Trudeau Intl

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Cluj-Napoca către Pierre Elliott Trudeau Intl based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Cluj-Napoca în Montreal

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Cluj-Napoca în Montreal?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Cluj-Napoca către Montreal?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Cluj-Napoca către Montreal.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Cluj-Napoca în Montreal în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Cluj-Napoca către Montreal este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Cluj-Napoca către Montreal?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Montreal și înapoi, în Cluj-Napoca, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Cluj-Napoca în Montreal?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Cluj-Napoca în Montreal, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Zboruri Cluj-Napoca - Montreal

Oferte zboruri dus-întors:

Montreal - Cluj-Napoca

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare: