Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

CLJ - PHX

Găsește zboruri ieftine din Cluj-Napoca în Phoenix Sky Harbor Intl

1 adult
Du 12/5
Du 19/5

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Phoenix Sky Harbor Intl

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Cluj-Napoca către Phoenix.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Cluj-Napoca către Phoenix.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.581.736 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Cluj-Napocacătre Sky Harbor Intl -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Cluj-Napocacătre Sky Harbor Intl pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Cluj-Napocacătre Aeroportul Phoenix Sky Harbor Intl?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Cluj-Napoca din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Cluj-Napocacătre Aeroportul Phoenix Sky Harbor Intl este martie, iar biletele costă în medie 659 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și mai, iar costul mediu al biletelor de avion este 1.577 € și 1.348 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Cluj-Napocacătre Aeroportul Phoenix Sky Harbor Intl?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Phoenix Sky Harbor Intlcătre Cluj-Napoca elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Cluj-Napoca către Aeroportul Phoenix Sky Harbor Intl, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 2 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 73 zile înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

martie

Sezon de vârf

octombrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 32%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 6%.

Când să rezervi zborurile din Cluj-Napoca către Sky Harbor Intl

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Cluj-Napoca către Sky Harbor Intl based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Cluj-Napoca în Phoenix Sky Harbor Intl

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Cluj-Napoca în Phoenix Sky Harbor Intl?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Cluj-Napoca către Phoenix Sky Harbor Intl?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Cluj-Napoca către Phoenix Sky Harbor Intl.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Cluj-Napoca în Phoenix Sky Harbor Intl în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Cluj-Napoca către Phoenix Sky Harbor Intl este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Cluj-Napoca către Phoenix Sky Harbor Intl?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Phoenix Sky Harbor Intl și înapoi, în Cluj-Napoca, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Cluj-Napoca în Phoenix Sky Harbor Intl?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Cluj-Napoca în Phoenix Sky Harbor Intl, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Cluj-Napoca către Phoenix

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
16169 kmCLJ-PHX

Caută după escale

Zboruri Cluj-Napoca - Phoenix Sky Harbor Intl

Oferte zboruri dus-întors:

Phoenix Sky Harbor Intl - Cluj-Napoca

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: