Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

HAM - CLJ

Găsește zboruri ieftine din Hamburg către Cluj-Napoca

1 adult
0 bagaje
Sat 22/6
Sat 29/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 43.604.079 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Hamburgcătre Cluj-Napoca -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Hamburgcătre Cluj-Napoca pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Hamburg în Cluj-Napoca?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Hamburgcătre Cluj-Napoca accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Cluj-Napoca va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de marți și mai scump, într-o vineri. Pentru zborul de întoarcere în Hamburg cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de joi, evitând zilele de marți.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Hamburgcătre Cluj-Napoca?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Hamburg din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Hamburgcătre Cluj-Napoca este februarie, iar biletele costă în medie 149 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și decembrie, iar costul mediu al biletelor de avion este 418 € și 286 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Hamburgcătre Cluj-Napoca?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Cluj-Napocacătre Hamburg elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Hamburgcătre Cluj-Napoca, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 65 zile înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

martie

Sezon de vârf

mai
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 4%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 2%.

Când să rezervi zborurile din Hamburg către Cluj-Napoca

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Hamburg către Cluj-Napoca based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Hamburg către Cluj-Napoca

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Hamburg către Cluj-Napoca?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Hamburg către Cluj-Napoca?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Hamburg către Cluj-Napoca.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Hamburg către Cluj-Napoca în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Cluj-Napoca din Hamburg să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Hamburg către Cluj-Napoca?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Cluj-Napoca cu o companie aeriană și înapoi către Hamburg cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Hamburg către Cluj-Napoca?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Cluj-Napoca din Hamburg, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Hamburg către Cluj-Napoca

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1983 kmHAM-CLJ

Caută după escale

Zboruri Hamburg - Cluj-Napoca

Oferte zboruri dus-întors:

Cluj-Napoca - Hamburg

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: