Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene
Oferte

Găsește zboruri ieftine din Germania către Cluj-Napoca începând cu 60 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Cluj-Napoca cu plecare pe 31/8. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Ma 23/7
Ma 30/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Cluj-Napoca

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Cluj-Napoca
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Cluj-Napoca
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 43.432.383 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Cluj-Napoca Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Cluj-Napoca pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Cluj-Napoca?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
Conform căutărilor realizate pe KAYAK în ultimele 72 de ore, dacă zbori din Nürnberg, ai toate șansele să găsești cea mai bună ofertă în Cluj-Napoca, pentru că acesta a fost cel mai ieftin loc din care să iei avionul. Au fost găsite prețuri pentru doar 55 € (doar dus) și 71 € (pentru un zbor dus-întors). De asemenea, în ultimele 72 hours, cea mai populară conexiune în Cluj-Napoca a fost cea din Dortmund, iar cel mai ieftin preț pentru un zbor dus-întors a fost 79 €.

Cât costă un zbor către Cluj-Napoca?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Cluj-Napoca de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Cluj-Napoca costă 170 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 28 € și avionul a decolat din Aeroportul Frankfurt-Hahn. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Memmingencătre Cluj-Napoca și costă în medie 132 € și Dortmund către Cluj-Napoca care costă în medie 248 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Cluj-Napoca?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Cluj-Napocacăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Cluj-Napoca este luni, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 134 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este duminică, iar prețurile sunt în medie de 220 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Cluj-Napoca?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Cluj-Napoca, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Cluj-Napoca este februarie, când biletele costă, în medie, 54 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt mai și iulie, când costul mediu al biletelor din Germania este 248 € și, respectiv, 218 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este februarie, cu un preț mediu de 89 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Cluj-Napoca?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Cluj-Napoca în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Cluj-Napoca este, de regulă, după-amiaza, când zborurile costă, în medie, 187 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Cluj-Napoca este, de regulă, după-amiaza, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 293 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Cluj-Napoca?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Cluj-Napoca, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Cluj-Napoca la următoarele prețuri sau mai puțin: Din Aeroportul Frankfurt-Hahn doar dus la 28 €, dus-întors la 169 €; din Memmingen doar dus la 57 €, dus-întors la 122 €; din Dortmund doar dus la 73 €; dus-întors la 207 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Cluj-Napoca?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Cluj-Napoca, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 0 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 67 zile înainte de plecare.

Cât durează zborul către Cluj-Napoca?

Durata zborului tău către Cluj-Napoca depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Cluj-Napoca pe KAYAK sunt din Munchen, care durează 1h 40m, Frankfurt, care durează 2h 05m, Düsseldorf, care durează 4h 15m, și Berlin, care durează 4h 55m.

Câte zboruri directe către Cluj-Napoca operează zilnic?

Există în jur de 5 zboruri zilnice directe Germania către Cluj-Napoca. Cele mai multe zboruri pleacă noaptea, 17:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 38% dintre zboruri pleacă noaptea.

Câte zboruri directe către Cluj-Napoca operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 32 zboruri directe Germaniacătre Cluj-Napoca. Cea mai frecventă zi pentru plecări este vineri, cu 16% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Cluj-Napoca?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Cluj-Napoca. În schimb, poți găsi 32 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Munchen.

How many cities have direct flights către Cluj-Napoca?

Din Germania, there are direct flights către Cluj-Napoca from 5 cities. The city with the most direct flights is Munchen, with 21 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

August

Cel mai ieftin zbor

60 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 27%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 15%.
Zbor din Nürnberg către Cluj-Napoca

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Cluj-Napoca

 • Care este cel mai ieftin zbor în Cluj-Napoca?

  Conform căutărilor realizate pe KAYAK în ultimele 72 de ore, dacă zbori din Nürnberg, ai toate șansele să găsești cea mai bună ofertă în Cluj-Napoca, pentru că acesta a fost cel mai ieftin loc din care să iei avionul. Au fost găsite prețuri pentru doar 55 € (doar dus) și 71 € (pentru un zbor dus-întors). De asemenea, în ultimele 72 hours, cea mai populară conexiune în Cluj-Napoca a fost cea din Dortmund, iar cel mai ieftin preț pentru un zbor dus-întors a fost 79 €.

 • Cât de departe este Cluj-Napoca de centrul din Cluj-Napoca?

  Centrul orașului Cluj-Napoca se află la 5 km față de Cluj-Napoca.

 • Care este numele aeroportului din Cluj-Napoca?

  Toate zborurile în Cluj-Napoca aterizează pe Cluj-Napoca. Codul aeroportului este CLJ, și se mai cunoaște ca Internațional Avram Iancu Cluj.

 • Cât costă un zbor către Cluj-Napoca?

  În medie, un zbor către Cluj-Napoca costă 170 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 28 € și a plecat din Aeroportul Frankfurt-Hahn.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Cluj-Napoca?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Cluj-Napoca.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Cluj-Napoca în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Cluj-Napoca să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Cluj-Napoca?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Cluj-Napoca și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Cluj-Napoca?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Cluj-Napoca, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Cluj-Napoca

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Cluj-Napoca.

Preferi să zbori fără escală către Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Internațional Avram Iancu Cluj, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Germania - Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj

luni

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +12 multe altele

Air France,Air Serbia, +13 multe altele

marți

Air Europa,Air France,Air Serbia, +12 multe altele

Air Europa,Air France, +13 multe altele

miercuri

Air Europa,Air France,Air Serbia, +12 multe altele

Air Europa,Air France, +13 multe altele

joi

Air Europa,Air France,Air Serbia, +14 multe altele

Air Europa,Air France, +15 multe altele

vineri

Air Europa,Air France,Air Serbia, +12 multe altele

Air Europa,Air France, +13 multe altele

sâmbătă

Air Europa,Air France,ITA Airways, +11 multe altele

Air Europa,Air France, +12 multe altele

duminică

Air Europa,Air France,ITA Airways, +12 multe altele

Air Europa,Air France, +13 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Germania

luni

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +12 multe altele

Air France,Air Serbia, +13 multe altele

marți

Air Europa,Air France,Air Serbia, +12 multe altele

Air Europa,Air France, +13 multe altele

miercuri

Air Europa,Air France,Air Serbia, +12 multe altele

Air Europa,Air France, +13 multe altele

joi

Air Europa,Air France,Air Serbia, +14 multe altele

Air Europa,Air France, +15 multe altele

vineri

Air Europa,Air France,Air Serbia, +12 multe altele

Air Europa,Air France, +13 multe altele

sâmbătă

Air Europa,Air France,ITA Airways, +11 multe altele

Air Europa,Air France, +12 multe altele

duminică

Air Europa,Air France,ITA Airways, +12 multe altele

Air Europa,Air France, +13 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Germania către Cluj-Napoca.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Cluj-Napoca. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din Germania către Cluj-Napoca. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Cluj-Napoca? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 239 evaluări
6,5Mâncare
6,9Îmbarcare
7,0Confort
6,2Divertisment
7,6Echipaj
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Germania către Cluj-Napoca

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Cluj-Napoca găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
5/10
DirectWizz Air Malta
2h 05mHHN-CLJ
15/10Ma
DirectWizz Air Malta
2h 20mCLJ-HHN
77 €
4/9Mi
DirectWizz Air Malta
2h 10mDTM-CLJ
11/9Mi
DirectWizz Air Malta
2h 20mCLJ-DTM
79 €
3/9Ma
DirectWizz Air Malta
2h 10mDTM-CLJ
11/9Mi
DirectWizz Air Malta
2h 20mCLJ-DTM
79 €
24/7Mi
1 Escală
21h 00mHHN-CLJ
30/7Ma
Direct
2h 20mCLJ-HHN
142 €
24/7Mi
1 Escală
11h 50mCGN-CLJ
28/7Du
1 Escală
4h 50mCLJ-CGN
160 €
25/9Mi
DirectLufthansa
1h 40mMUC-CLJ
28/9
DirectLufthansa
1h 45mCLJ-MUC
174 €
7/9
1 EscalăLufthansa
4h 55mBER-CLJ
10/9Ma
1 EscalăLufthansa
14h 50mCLJ-BER
186 €
19/9Jo
1 EscalăLOT
5h 20mMUC-CLJ
30/9Lu
1 EscalăLOT
5h 15mCLJ-MUC
213 €
4/7Jo
1 EscalăLOT
5h 00mFRA-CLJ
7/7Du
1 EscalăLOT
9h 40mCLJ-FRA
219 €
5/9Jo
1 EscalăTAROM
6h 55mFRA-CLJ
12/9Jo
1 EscalăTAROM
5h 50mCLJ-FRA
304 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Cluj-Napoca găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
31/8
DirectWizz Air Malta
1h 50mNUE-CLJ
60 €
2/7Ma
DirectWizz Air Malta
1h 50mNUE-CLJ
61 €
2/7Ma
1 Escală
20h 35mHHN-CLJ
76 €
2/7Ma
1 Escală
20h 35mHHN-CLJ
81 €
13/10Du
DirectLufthansa
1h 40mMUC-CLJ
116 €
3/7Mi
1 EscalăSWISS
13h 20mSTR-CLJ
123 €
6/8Ma
1 EscalăLOT
5h 20mMUC-CLJ
137 €
2/8Vi
DirectLufthansa
1h 40mMUC-CLJ
151 €
31/7Mi
1 EscalăSWISS
13h 50mDUS-CLJ
153 €
9/8Vi
1 EscalăLOT
16h 30mDUS-CLJ
159 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Cluj-Napoca

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Cluj-Napoca care pleacă în următoarele zece zile.
28/6Vi
mai multe opriri
11h 20mMUC-CLJ
30/6Du
mai multe opriri
21h 50mCLJ-MUC
314 €
28/6Vi
mai multe opriri
11h 20mMUC-CLJ
30/6Du
Direct
1h 45mCLJ-MUC
329 €
25/6Ma
mai multe opriri
11h 50mCGN-CLJ
26/6Mi
mai multe opriri
13h 25mCLJ-CGN
334 €
28/6Vi
mai multe opriri
19h 30mFRA-CLJ
4/7Jo
mai multe opriri
5h 05mCLJ-FRA
339 €
28/6Vi
mai multe opriri
17h 15mFRA-CLJ
4/7Jo
mai multe opriri
18h 30mCLJ-FRA
357 €
25/6Ma
mai multe opririLOT
5h 00mDUS-CLJ
26/6Mi
mai multe opririLOT
16h 30mCLJ-DUS
399 €
28/6Vi
mai multe opririWizz Air Malta
17h 15mHHN-CLJ
4/7Jo
mai multe opririWizz Air Malta
26h 55mCLJ-HHN
415 €
25/6Ma
mai multe opririWizz Air Malta
8h 00mDTM-CLJ
26/6Mi
DirectWizz Air Malta
2h 20mCLJ-DTM
513 €
27/6Jo
mai multe opririTurkish Airlines
12h 55mFRA-CLJ
30/6Du
mai multe opririTurkish Airlines
33h 15mCLJ-FRA
804 €
28/6Vi
DirectLufthansa
1h 40mMUC-CLJ
30/6Du
DirectLufthansa
1h 45mCLJ-MUC
814 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț