Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Companii aeriene

TSR - HHN

Găsește zboruri ieftine din Timișoara în Frankfurt-Hahn

1 adult
0 bagaje
Sâ 22/6
Sâ 29/6

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Frankfurt-Hahn

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Timișoara către Frankfurt.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Timișoara către Frankfurt.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 43.423.329 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Timișoaracătre Frankfurt-Hahn -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Timișoaracătre Frankfurt-Hahn pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Timișoara în Frankfurt-Hahn?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Timișoaracătre Aeroportul Frankfurt-Hahn accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Timișoara în Frankfurt-Hahn, caută mai degrabă plecări în zilele de joi și evită-le pe cele în zilele de luni (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Frankfurt-Hahn, luni este cea mai ieftină zi, iar joi, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Timișoaracătre Aeroportul Frankfurt-Hahn?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Timișoara din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Timișoaracătre Aeroportul Frankfurt-Hahn este octombrie, iar biletele costă în medie 28 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt ianuarie și martie, iar costul mediu al biletelor de avion este 301 € și 174 €.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Timișoara și Aeroportul Frankfurt-Hahn?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

februarie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 160%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 8%.

Când să rezervi zborurile din Timișoara către Frankfurt-Hahn

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Timișoara către Frankfurt-Hahn based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Timișoara în Frankfurt-Hahn

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Timișoara în Frankfurt-Hahn?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Timișoara în Frankfurt-Hahn este Canadair (Bombardier) Regional Jet 900.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Timișoara către Frankfurt-Hahn?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Timișoara către Frankfurt-Hahn.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Timișoara în Frankfurt-Hahn în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Timișoara către Frankfurt-Hahn este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Timișoara către Frankfurt-Hahn?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Frankfurt-Hahn și înapoi, în Timișoara, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Timișoara în Frankfurt-Hahn?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Timișoara în Frankfurt-Hahn, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Principalele companii aeriene care zboară din Timișoara către Frankfurt-Hahn.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Timișoara către Frankfurt. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Timișoara către Frankfurt-Hahn? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 226 evaluări
6,6Mâncare
6,2Divertisment
7,6Echipaj
7,0Confort
6,9Îmbarcare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Zboruri Timișoara - Frankfurt-Hahn

Oferte zboruri dus-întors:

Frankfurt-Hahn - Timișoara

Clasa cabinei:

311 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: