Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Companii aeriene

VIE - CLJ

Găsește zboruri ieftine din Viena către Cluj-Napoca începând cu 87 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Vienacătre Cluj-Napoca cu plecare pe 24/6. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Mi 19/6
Mi 26/6

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Cluj-Napoca

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Viena către Cluj-Napoca.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Viena către Cluj-Napoca.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 41.611.298 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Vienacătre Cluj-Napoca (VIE-CLJ)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Vienacătre Cluj-Napoca care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
06:00 - 18:35VIE-CLJ
11h 35m2 escale
19:55 - 08:25CLJ-VIE
13h 30m1 escală
Mi, 17 iul - Du, 21 iul
13:45 - 00:45VIE-CLJ
10h 00m1 escală
18:15 - 22:45CLJ-VIE
5h 30m1 escală
224 €Lufthansa
Găsește oferta
Ma, 15 oct - Sâ, 19 oct
19:25 - 13:20VIE-CLJ
16h 55m1 escală
18:05 - 18:45CLJ-VIE
25h 40m1 escală
236 €LOT
Găsește oferta
Lu, 8 iul - Vi, 19 iul
10:50 - 19:00VIE-CLJ
7h 10m1 escală
19:55 - 08:25CLJ-VIE
13h 30m1 escală
249 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Vi, 7 iun - Du, 9 iun
19:25 - 13:15VIE-CLJ
16h 50m1 escală
18:05 - 08:45CLJ-VIE
15h 40m1 escală
268 €LOT
Găsește oferta
Vi, 14 iun - Mi, 19 iun
10:50 - 19:00VIE-CLJ
7h 10m1 escală
12:05 - 22:10CLJ-VIE
11h 05m1 escală
271 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Vi, 7 iun - Lu, 10 iun
10:45 - 20:10VIE-CLJ
8h 25m1 escală
21:00 - 21:45CLJ-VIE
25h 45m1 escală
313 €Turkish Airlines
Găsește oferta
Du, 16 iun - Du, 23 iun
14:35 - 08:40VIE-CLJ
17h 05m1 escală
21:00 - 18:20CLJ-VIE
22h 20m1 escală
355 €Turkish Airlines
Găsește oferta
Jo, 6 iun - Du, 9 iun
06:55 - 19:10VIE-CLJ
11h 15m2 escale
14:15 - 08:35CLJ-VIE
19h 20m2 escale
701 €KLM
Găsește oferta
Jo, 4 iul - Sâ, 6 iul
06:55 - 23:30VIE-CLJ
15h 35m2 escale
05:25 - 19:05CLJ-VIE
14h 40m2 escale
741 €KLM
Găsește oferta
Mi, 10 iul - Du, 14 iul

Zboruri din Vienacătre Cluj-Napoca -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Vienacătre Cluj-Napoca pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Viena în Cluj-Napoca?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Vienacătre Cluj-Napoca accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă poți să îți alegi date de zbor cât de cât flexibile, îți recomandăm să zbori în Cluj-Napoca într-o miercuri, ziua în am găsit, în mare parte, cele mai mici prețuri pentru această rută. Pe de altă parte, luni este cea mai scumpă zi pentru a zbura din Viena în Cluj-Napoca. În privința biletului de întoarcere, îți recomandăm să zbori într-o duminică și să eviți zilele de miercuri.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Vienacătre Cluj-Napoca?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Viena din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Vienacătre Cluj-Napoca este ianuarie, iar biletele costă în medie 34 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt aprilie și mai, iar costul mediu al biletelor de avion este 242 € și 219 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Vienacătre Cluj-Napoca?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Cluj-Napocacătre Viena elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Viena către Cluj-Napoca, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 3 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 55 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Viena în Cluj-Napoca?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, Wizz Air Malta a oferit cea mai bună ofertă de zbor doar dus pentru această rută, la 87 €. Utilizatorii KAYAK au mai găsit zboruri Viena - Cluj-Napoca, dus-întors, cu Lufthansa (de la 224 €) și cu LOT (de la 236 €).

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Viena și Cluj-Napoca?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Bine de știut

În afara sezonului

aprilie

Sezon de vârf

August

Cel mai ieftin zbor

87 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 99%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 14%.
Zbor din Viena către Cluj-Napoca

Când să rezervi zborurile din Viena către Cluj-Napoca

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Viena către Cluj-Napoca based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Viena către Cluj-Napoca

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Viena către Cluj-Napoca?

  Viena și Cluj-Napoca sunt ambele deservite de un aeroport principal. Vei pleca din Viena, de pe Viena Vienna Intl, și vei ajunge în Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Viena către Cluj-Napoca?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Viena către Cluj-Napoca este Airbus A321neo.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Viena către Cluj-Napoca?

  Star Alliance, și SkyTeam sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Viena și Cluj-Napoca, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Viena către Cluj-Napoca?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Viena către Cluj-Napoca.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Viena către Cluj-Napoca în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Cluj-Napoca din Viena să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Viena către Cluj-Napoca?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Cluj-Napoca cu o companie aeriană și înapoi către Viena cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Viena către Cluj-Napoca?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Cluj-Napoca din Viena, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Principalele companii aeriene care zboară din Viena către Cluj-Napoca.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Viena către Cluj-Napoca. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Viena către Cluj-Napoca? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 225 evaluări
6,2Divertisment
7,0Confort
6,9Îmbarcare
6,6Mâncare
7,6Echipaj
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Viena către Cluj-Napoca

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Vienacătre Cluj-Napocagăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
24/6Lu
2 EscaleWizz Air Malta
20h 50mVIE-CLJ
87 €
2/6Du
1 EscalăWizz Air Malta
17h 50mVIE-CLJ
89 €
24/6Lu
1 Escală
14h 50mVIE-CLJ
93 €
2/7Ma
1 EscalăLufthansa
5h 45mVIE-CLJ
117 €
23/6Du
1 Escală
10h 50mVIE-CLJ
120 €
2/7Ma
1 EscalăLufthansa
5h 45mVIE-CLJ
132 €
26/6Mi
1 EscalăSWISS
12h 40mVIE-CLJ
137 €
19/6Mi
1 EscalăSWISS
12h 40mVIE-CLJ
141 €
23/6Du
2 EscaleKLM
15h 35mVIE-CLJ
261 €
21/6Vi
2 EscaleKLM
35h 35mVIE-CLJ
292 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Vienacătre Cluj-Napoca.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Viena către Cluj-Napoca that are departing in the next 10 days.
25/5
mai multe opririWizz Air Malta
12h 35mVIE-CLJ
28/5Ma
mai multe opririWizz Air Malta
13h 30mCLJ-VIE
224 €
25/5
mai multe opriri
9h 30mVIE-CLJ
28/5Ma
mai multe opriri
6h 55mCLJ-VIE
273 €
21/5Ma
mai multe opririWizz Air Malta
8h 10mVIE-CLJ
24/5Vi
mai multe opririWizz Air Malta
12h 20mCLJ-VIE
281 €
21/5Ma
mai multe opriri
8h 10mVIE-CLJ
24/5Vi
mai multe opriri
26h 30mCLJ-VIE
291 €
25/5
mai multe opriri
9h 30mVIE-CLJ
28/5Ma
mai multe opriri
25h 25mCLJ-VIE
447 €
21/5Ma
mai multe opririLufthansa
6h 35mVIE-CLJ
24/5Vi
mai multe opririLufthansa
5h 55mCLJ-VIE
556 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Viena - Cluj-Napoca

Oferte zboruri dus-întors:

Cluj-Napoca - Viena

Clasa cabinei:

116 €

Descoperă aereporturi de plecare: