Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi

FKB - CLJ

Găsește zboruri ieftine din Karlsruhe către Cluj-Napoca

1 adult
0 bagaje
Sâ 17/8
Sâ 24/8
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Karlsruhecătre Cluj-Napoca (FKB-CLJ)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Karlsruhecătre Cluj-Napoca care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
FKB-CLJ
1905 kmmai multe opriri
CLJ-FKB
1905 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri din Karlsruhecătre Cluj-Napoca -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Karlsruhecătre Cluj-Napoca pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Karlsruhecătre Cluj-Napoca?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Karlsruhe din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Karlsruhecătre Cluj-Napoca este februarie, iar biletele costă în medie 87 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și decembrie, iar costul mediu al biletelor de avion este 382 € și 254 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Karlsruhecătre Cluj-Napoca?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Cluj-Napocacătre Karlsruhe elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Karlsruhe către Cluj-Napoca, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 1 zi înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 67 zi înainte de plecare.

Când să rezervi zborurile din Karlsruhe către Cluj-Napoca

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Karlsruhe către Cluj-Napoca based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Karlsruhe către Cluj-Napoca

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Karlsruhe către Cluj-Napoca?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Karlsruhe către Cluj-Napoca?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Karlsruhe către Cluj-Napoca.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Karlsruhe către Cluj-Napoca în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Cluj-Napoca din Karlsruhe să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Karlsruhe către Cluj-Napoca?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Cluj-Napoca cu o companie aeriană și înapoi către Karlsruhe cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Karlsruhe către Cluj-Napoca?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Cluj-Napoca din Karlsruhe, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Karlsruhe către Cluj-Napoca

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1905 kmFKB-CLJ

Caută după escale

Zboruri Karlsruhe - Cluj-Napoca

Oferte zboruri dus-întors:

Cluj-Napoca - Karlsruhe

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: